Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota FT-3e: Mε οθόνες και στο… αμάξωμα!

Ελλάδα 1:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota FT-3e: Mε οθόνες και στο… αμάξωμα!

ΝΕΑ

Toyota FT-3e: Mε οθόνες και στο… αμάξωμα!

ΝΕΑ

Η Toyota δείχνει την επόμενη ημέρα στα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, με ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση πρωτότυπο.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota αποκάλυψε το πρωτότυπο FT-3e στο Japan Mobility Show, δίνοντας μια πρώτη γεύση για την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών της μοντέλων.

Αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό crossover έχει κομψή σχεδίαση και μίνιμαλ εσωτερικό. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει κλειστή μάσκα και λεπτά φώτα, δίνοντάς του μια σπορ εμφάνιση. Το καπό είναι αεροδυναμικό, οδηγώντας τον αέρα ομαλά πάνω από το παρμπρίζ.

Πηγαίνοντας προς τα πίσω, το αυτοκίνητο έχει απλές και ρέουσες γραμμές, κρυφές χειρολαβές θυρών και μια «αιωρούμενη» οροφή.

Advertisement
Advertisement

Το πίσω μέρος έχει φουτουριστικό στυλ με μοναδική αεροτομή και λεπτά φώτα, παρόμοια με αυτά στο μπροστινό μέρος. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης εξωτερικές οθόνες που δείχνουν την κατάσταση της μπαταρίας και τη θερμοκρασία της καμπίνας.

Στο εσωτερικό, το FT-3e διαθέτει ένα μινιμαλιστικό σαλόνι. Το τιμόνι έχει μία ακτίνα και περιβάλλεται από τρεις οθόνες.

Advertisement

Υπάρχει ένα ψηφιακό ταχύμετρο, ένας ηλεκτρικός επιλογέας ταχυτήτων στα αριστερά και ένα χειριστήριο πολυμέσων στα δεξιά. Το concept διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο σύστημα infotainment.

Advertisement

Επιπλέον, οι κάμερες που έχουν αντικαταστήσει τους πλευρικούς καθρέφτες στέλνουν εικόνα σε δύο οθόνες που είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος των κολόνων Α, ενώ ο εσωτερικός καθρέφτης οπισθοπορείας είναι επίσης μια οθόνη.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ή το πότε θα βγει στην παραγωγή.

Πάντως η Toyota έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της για ένα τέτοιο παγκόσμιο μοντέλο, το οποίο θα το προσαρμόζει στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το νέο αυτόματο κιβώτιο των GR Toyota
To Toyota FT-Se μπορεί να είναι το ηλεκτρικό MR-2
Έρχεται με φόρα το ηλεκτρικό Toyota Hilux!