Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Toyota FT-Se μπορεί να είναι το ηλεκτρικό MR-2

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Toyota FT-Se μπορεί να είναι το ηλεκτρικό MR-2

ΝΕΑ

To Toyota FT-Se μπορεί να είναι το ηλεκτρικό MR-2

ΝΕΑ

Η Toyota καλλιεργεί όλο και περισσότερο το σπορ προφίλ της.

Advertisement
Advertisement

Μετά τα teasers η αποκάλυψη στο Japan Mobility Show για το πρωτότυπο FT-Se της Toyota που κάλλιστα θα μπορούσε να προλογίζει ένα νέο MR-2 που φυσικά θα είναι ηλεκτρικό.

Βλέποντάς το πλέον ολοκληρωμένο και όχι αποσπασματικά είναι σαφές πως αποστασιοποιείται από τη σχεδίαση των υπαρχόντων σπορ μοντέλων της μάρκας, της Supra και του GR86. Στην ουσία αποτελεί τη (λογική) εξέλιξη του GR Sports Concept που είχε παρουσιαστεί πριν από δύο περίπου χρόνια και βέβαια ξεχωρίζει με την επιθετική όσο και εντυπωσιακή σχεδίασή του.

Η οποία τονίζεται από λεπτομέρειες όπως οι πολύ μικροί, «αγωνιστικού» τύπου καθρέφτες ή οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα και πάντα σύμφωνα με την Toyota, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην αεροδυναμική του FT-Se, που έχει και μια έκδοση πίστας με σταθερή πίσω αεροτομή.

Το εσωτερικό ακολουθεί τη λογική εντυπωσιασμού του αμαξώματος και έτσι έχει τιμόνι yoke, ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και δύο οθόνες που θυμίζουν smartphone και από πλευράς διαστάσεων δεξιά και αριστερά της κολώνας του τιμονιού.

Advertisement

Χαρακτηριστική είναι και η κεντρική κονσόλα που διαχωρίζει σαφώς το χώρο του οδηγού από αυτόν του συνεπιβάτη.

Advertisement

Η Toyota δεν αναφέρει καμιά λεπτομέρεια για το σύστημα πρόωσης και αρκείται απλά στο να πει πως θα ενσωματώνει την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Gazoo Racing από τους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνέντευξη: Χέρμαν Ρίντλ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάς
Έρχεται η απόλυτη Toyota Supra με καρδιά από BMW M3/M4!
Η Toyota δείχνει το «αγροτικό» του μέλλοντος