Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota C-HR Prologue: Ο πρόλογος του νέου C-HR

Ελλάδα 19:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota C-HR Prologue: Ο πρόλογος του νέου C-HR

ΝΕΑ

Toyota C-HR Prologue: Ο πρόλογος του νέου C-HR

ΝΕΑ

Η Toyota αποκάλυψε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο μοντέλο στο οποίο θα βασιστεί ο διάδοχος του C-HR που θα δούμε μέσα στο 2023.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota αποκάλυψε σε ετήσιο φόρουμ το πρωτότυπο C-HR Prologue.

Όπως μπορούμε να δούμε το πρωτότυπο μοντέλο διατηρεί την σχεδιαστική φόρμα του τωρινού C-HR που λανσαρίστηκε το 2016, αλλά υιοθετώντας μια πολύ πιο αιχμηρή αισθητική, όπως την είδαμε πιο πρόσφατα στο νέο Prius.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο C-HR που θα παρουσιαστεί του χρόνου ως μοντέλο παραγωγής θα έχει μία πλήρως υβριδική έκδοση, καθώς και μία plug-in υβριδική.

Advertisement
Advertisement

Η προσθήκη του νέου C-HR θα σχηματίσει μία γκάμα από τρία plug-in μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του RAV4 και του νέου Prius, το οποίο θα πωλείται μόνο ως plug-in υβριδικό στην Ευρώπη.

Προς το παρόν, η ιαπωνική εταιρία δεν αποκάλυψε την απόδοση, την ηλεκτρική αυτονομία ή το μέγεθος της μπαταρίας του plug-in υβριδικού.

Advertisement

Πάντως, το C-HR θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στην Τουρκία και θα είναι το πρώτο plug-in μοντέλο Toyota που κατασκευάζεται στην ευρωπαϊκή περιοχή. Οι μπαταρίες θα συνεχίσουν να εισάγονται από χώρες εκτός Ευρώπης.

Advertisement

Το πρωτότυπο C-HR Prologue είναι μια νέα εκδοχή του μοντέλου που πρωτοεμφανίστηκε σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε η Toyota τον περασμένο Δεκέμβριο, αποκαλύπτοντας 15 concepts. Το C-HR Prologue δημιουργήθηκε στο στούντιο σχεδιασμού ED² της Toyota στη Νίκαια, στη νότια Γαλλία.

Η Toyota πούλησε 82.625 C-HR μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας πτώση 3,6% σε σχέση με πέρυσι. Το C-HR κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κατηγορία των συμπαγών SUV το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, πίσω από το Hyundai Tucson, το Kia Sportage, το Peugeot 3008 και το Ford Kuga, σύμφωνα με την Dataforce.

Advertisement

Το σίγουρο είναι πως το νέο C-HR θα ενισχύσει περαιτέρω την θέση της Toyota στην Ευρώπη τόσο στον τομέα των πωλήσεων όσο και στην καθιέρωση της μάρκας απέναντι στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο δυνατό Toyota GR Yaris στο δυναμόμετρο (+video)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Toyota Prius (+video)
Η Toyota προειδοποιεί για αύξηση τιμών