Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota C-HR Hybrid: Ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις

Ελλάδα 3:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota C-HR Hybrid: Ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις

ΝΕΑ

Toyota C-HR Hybrid: Ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις

ΝΕΑ

Το νέο Toyota C-HR αποτελεί ένα εντυπωσιακό κουπέ SUV με δυναμικές γραμμές και ξεχωριστό στιλ που υιοθετεί εξελιγμένο υβριδικό σύστημα με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.

Advertisement
Advertisement

Το C-HR Hybrid καταφέρνει να είναι ελκυστικό και νεανικό, με έντονη σπορτίφ διάσταση και πανταχού παρούσα την έμφαση που δίνει η Toyota σε τομείς όπως η πρακτικότητα και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Ένα ριζοσπαστικό σχέδιο το οποίο αγκαλιάστηκε αμέσως από το αγοραστικό κοινό σε όλη την Ευρώπη, καθώς συνδυάζει με ιδανικό τρόπο τις σχεδιαστικές αντιλήψεις διάφορων κατηγοριών σε ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Η εντυπωσιακή μάσκα, οι έντονες ακμές και γραμμές στο πλάι και η τύπου κουπέ πίσω όψη να αποκτούν πιο έντονο χαρακτήρα και να αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα του C-HR Hybrid.

Advertisement
Advertisement

Με αλλαγές στο αμάξωμα, νέα χρώματα, αναβαθμισμένα υλικά στην καμπίνα και μικρές επεμβάσεις σε επιλεγμένα σημεία, το Toyota C-HR Hybrid συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική του πορεία.

Η νέα και πολύ δημοφιλή έκδοση C-LUB υιοθετεί έξυπνα επιλεγμένες πινελιές που προσδίδουν έναν πιο σοφιστικέ και premium χαρακτήρα, έτσι ώστε το C-HR Hybrid να δίνει την αίσθηση αυτοκινήτου ακριβότερης κατηγορίας.

Advertisement

Για όσους επιθυμούν κάτι ακόμη πιο σπορ υπάρχει φυσικά και η έκδοση GR Sport, την οποία επιμελείται η GAZOO Racing. Εδώ θα αντικρίσετε ανανεωμένη μάσκα, σκουρόχρωμο περίβλημα των προβολέων, μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις στους προφυλακτήρες και στο πλάι αλλά και τις πανέμορφες ζάντες των 19 ιντσών.

Advertisement

Το νέο και πλούσια εξοπλισμένο C-HR Hybrid εφοδιάζεται με το πιο σύγχρονο σύστημα πολυμέσων της Τoyota, το οποίο στόχο έχει να αναδείξει ακόμα περισσότερο την συνδεσιμότητα, την λειτουργικότητα αλλά και την ευχρηστία.

Η νέα πλατφόρμα ονομάζεται Toyota Smart Connect και συνοδεύει στάνταρ όλες τις εκδόσεις πλην του C-ENTER, έχει ισχυρότερο επεξεργαστή (CPU) που λειτουργεί ταχύτερα από το τρέχον σύστημα.

Advertisement

Στον τομέα της ασφάλειας, στάνταρ είναι η “ομπρέλα” τεχνολογιών Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει τα συστήματα: Pre Collision System με Intersection Turn Assistance (φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο σε περίπτωση που στρίψει ο οδηγός και έρχεται αυτοκίνητο ή πεζός), ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας με έλεγχο διεύθυνσης, αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Road Sign Assist – RSA), αυτόματη λειτουργία προβολέων (AHB), Intelligent Adaptive Cruise Control, ελέγχου ευστάθειας (VSC), υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC) και ελέγχου διατήρησης λωρίδας (LTA).

Οι δυο υπερσύγχρονοι υβριδικοί βενζινοκινητήρες είναι οι 1.8 Ηybrid με 122 ίππους και 163 Nm ροπής και 2.0 Hybrid με 184 ίππους και 202 Nm ροπής. Αμφότεροι εφοδιάζονται με το νέας γενιάς υβριδικό σύστημα όπως επίσης και το εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο e-CVT.

Το νέο Toyota C-HR Hybrid ξεχωρίζει και πάλι με την προχωρημένη αισθητική που εν τέλει αρέσει σε όλους. Με το προηγμένο υβριδικό σύστημα στα σπλάχνα του, εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση με χαμηλά μάλιστα λειτουργικά έξοδα και το σημαντικότερο προάγει έναν πιο πολυτελή χαρακτήρα ακόμη και στις καθημερινές μετακινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Toyota C-HR: Ακόμα πιο ξεχωριστό
Toyota C-HR: Υβριδική καινοτομία σε πρωτοποριακό design
Ανανέωση για το Toyota C-HR