Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Aygo X: Ευελιξία και στιλ στην πόλη

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Aygo X: Ευελιξία και στιλ στην πόλη

ΝΕΑ

Toyota Aygo X: Ευελιξία και στιλ στην πόλη

ΝΕΑ

Με το νέο Aygo X, η Toyota ξαναγράφει τους κανόνες στα αυτοκίνητα πόλης, προσφέροντας την αίσθηση και τα πλεονεκτήματα της υψηλής θέσης ενός crossover συνδυαστικά με την ευελιξία και το στιλ.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεχωρίσει κανείς στην πόλη και ένας από τους καλύτερους για τη γυναίκα είναι η επιλογή ενός Toyota Aygo X.

Είναι το πλέον στιλάτο crossover που μπορεί να δει κανείς μέσα στην πόλη, έχοντας τολμηρό σχεδιασμό και χαρακτηριστική διχρωμία (bi-tone), που αναδεικνύεται με τους εντυπωσιακούς προβολείς LED.

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός των πίσω φωτιστικών σωμάτων που «υπογράφουν» το εμβληματικό σχήμα του αμαξώματος, αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα του δυναμικού προφίλ που διακρίνει το Aygo X από το πλάι. Ταυτόχρονα, οι ξεχωριστής σχεδίασης ζάντες τονίζουν ακόμη περισσότερο το κουκλίστικο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Ως απόλυτα εναρμονισμένο μοντέλο στον αστικό τρόπο ζωής, το Aygo X είναι στην πραγματικότητα μια προέκτασή του. Το απόλυτο crossover στυλ, έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την ελευθερία που τονίζει η υφασμάτινη οροφή, που όταν είναι ανοιχτή, προσφέρει τον ουρανό ως φόντο.

Εξοπλισμένο με το νέο σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect, προσφέρει απρόσκοπτη, ασύρματη σύνδεση με smartphone, ενώ η υψηλής ευκρίνειας οθόνη 9 ιντσών και το κορυφαίας πιστότητας ηχοσύστημα της JBL, κάνει ιδιαίτερα απολαυστική την κάθε διαδρομή.

Advertisement

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και οι over the air ανανεώσεις λογισμικού, ορίζουν ένα πολύ ευχάριστο σύνολο που στην πραγματικότητα κάνει όσο πιο εύκολη γίνεται την καθημερινότητα. Η δυνατότητα σύνδεσης στο ΜyT, δίνει την ευκαιρία να ρυθμιστεί απομακρυσμένα η θερμοκρασία της καμπίνας, το κλείδωμα των θυρών, καθώς επίσης γίνει πρόσβαση και σε μια σειρά πληροφοριών με τη χρήση του smartphone.

Advertisement

Η καμπίνα για τους επιβάτες είναι πραγματικά ευρύχωρη. Για τις αποσκευές, τα 231 λίτρα είναι ένας πολύ γενναιόδωρος χώρος, που είναι και απόλυτα εκμεταλλεύσιμος χάρη στο κανονικό του σχήμα. Οι τέσσερις επιβάτες του Aygo X, είναι σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, μια και έχουν όλα όσα μπορεί να ζητήσουν γύρω τους, μαζί με μια σειρά από χώρους για αντικείμενα που εξυπηρετούν ιδιαίτερα την καθημερινότητα.

Όλα τα παραπάνω, αν τα «αθροίσει» κανείς με τη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου που διευκολύνει κάθε κίνηση, είτε αυτή αφορά στο κέντρο της πόλης, είτε στον ανοιχτό δρόμο, αναδεικνύουν το νέο Toyota Aygo X σε πραγματικό πρωταγωνιστή. Οι μικρές του διαστάσεις το καθιστούν ιδιαίτερα ευκολοδήγητο για την πόλη, ενώ η σταθερότητα και η συμπεριφορά μεγάλου αυτοκινήτου στον ανοιχτό δρόμο, κάνουν τον οδηγό να αισθάνεται σιγουριά.

Advertisement

Είναι η σιγουριά αυτή που έρχεται ως φυσική συνέχεια της αξιοπιστίας, της οποίας συνώνυμο είναι το όνομα της Toyota, που εδώ και δεκάδες χρόνια αποτελεί κάτι σαν πιστοποιητικό απροβλημάτιστης συμβίωσης και αντοχής στο χρόνο. Αυτά είναι στοιχεία που εκτιμώνται καθημερινά, περισσότερο από ποτέ, περισσότερο από κάθε γυναίκα.

Η οποία αν ακολουθεί τη μόδα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει και την έκδοση Undercover που έχει προκύψει από τη συνεργασία με το ομώνυμο ιαπωνικό label μόδας του γνωστού Ιάπωνα σχεδιαστή Jun Takahashi και ξεχωρίζει από τη διχρωμία του γκρι στο αμάξωμα, τις κόκκινες πινελίες στο αμάξωμα και τις ζάντες των 18 ιντσών, αλλά και από το σλόγκαν CHAOS/ BALANCE στην οροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΕ: Πρόταση για μείωση ΦΠΑ στα ηλεκτρικά ποδήλατα!
«Δαιμονισμένο» Tesla σε τρελή πορεία προκαλεί χάος! (+video)
Στα χέρια της Mutares η Peugeot Motocycles