Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τους ρούφηξε… η λάσπη (+video)

Ελλάδα 21:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τους ρούφηξε… η λάσπη (+video)

ΝΕΑ

Τους ρούφηξε… η λάσπη (+video)

ΝΕΑ

Από την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε την Κυριακή το Ford Fiesta ST του Νώντα Καρανικόλα βγήκε εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια του Ράλι ΔΕΘ. Στο ίδιο σημείο βγήκαν άλλα δύο πληρώματα. Κανένας δεν τραυματίστηκε.

Advertisement
Advertisement

Το Ράλι ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου. Με κέντρο του αγώνα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης συγκέντρωσε κορυφαίους οδηγούς και συνοδηγούς. Νικητής στον αγώνα της ασφάλτου αναδείχτηκε ο Σωκράτης Τσολακίδης. Ο οδηγός από την Θεσσαλονίκη οδήγησε ένα Skoda Fabia και με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη έδειξε πως δεν έχει αντίπαλο.

Αντίστοιχα στον αγώνα της Κυριακής που διεξήχθη σε χωμάτινες επιφάνειες τη νίκη πήρε ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας. Ο οδηγός από την Κύπρο έχοντας δίπλα του τον Στέλιο Ελία και όπλο ένα VW Polo επιβίωσε των πολύ δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν. Η βροχή που έπεσε δημιούργησε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να ακυρωθεί μία ειδική διαδρομή (που ήταν και επαναλαμβανόμενη).

Οπλίτης: Βρήκαμε το θωρακισμένο που φτιάχνεται στην Ελλάδα

Advertisement
Advertisement

Η ειδική που πραγματοποιήθηκε ήταν η δεύτερη (και αυτή επαναλαμβανόμενη) αλλά και σε αυτήν υπήρξαν απρόοπτα. Βροχή και λάσπη δημιούργησαν ένα δύσκολο σκηνικό με αποτέλεσμα αρκετά πληρώματα να τεθούν εκτός μάχης.

Ξαφνικά εκτός δρόμου…

Advertisement

Μεταξύ άλλων ο Νώντας Καρανικόλας που συμμετείχε με ένα Ford Fiesta ST και συνοδηγό τον Γιώργο Βασιλάκη. Συγκεκριμένα στο 2.5 χλμ. από την εκκίνηση και σε μία αριστερή στροφή το αγωνιστικό έχασε την πρόσφυση από τη λάσπη και βρέθηκε ξαφνικά εκτός διαδρομής.

Λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο βγήκαν οι Σπανός – Γκότοβος με Subaru Impreza και οι Κεχαγιάς – Τσαούσογλου με Skoda Fabia. Κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Advertisement

Τι δήλωσε ο οδηγός στο Newsauto

Μιλώντας στο Newsauto Νώντας Καρανικόλας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Στο σημείο εκείνο έβαλε τη μούρη προς τα μέσα και με… τράβηξε η λάσπη. Προσπάθησαν να πάω γρήγορα αλλά το αποτέλεσμα ήταν να βρεθώ εκτός. Λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο γλίστρησε και ο Κεχαγιάς και μετά κόλλησε και ο Σπανός. Ίσως η βροχή που έπεσε και ήταν υπερβολική να «πήρε» ένα κομμάτι του δρόμου. Παρ’ όλα αυτά ο αγώνας ήταν πολύ καλός».

Advertisement


Δείτε την έξοδο του Νώντα Καρανικόλα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ράλι ΔΕΘ: Λάσπη, θέαμα και απρόοπτα…
Στο… Μαξίμου “έφθασε” ο Δακτύλιος!
Crash tests: Η Tesla σμπαραλιάζει τα αυτοκίνητά της (+video)