Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Μαξίμου “έφθασε” ο Δακτύλιος!

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Μαξίμου “έφθασε” ο Δακτύλιος!

ΝΕΑ

Στο Μαξίμου “έφθασε” ο Δακτύλιος!

ΝΕΑ

Οι τελικές αποφάσεις για τον Καθαρό Δακτύλιο θα ληφθούν στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Advertisement
Advertisement

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφθασε τελικά το θέμα του Δακτυλίου καθώς οι αλλαγές που εξετάζονται φαίνεται ότι επηρεάζουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και φορτηγών οπότε οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να έχουν την πλήρη στήριξη του Πρωθυπουργού.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νομοσχεδίου που αφορά στις εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε μια ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Advertisement
Advertisement

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δακτύλιος ισχύει ξανά από τις 25 Οκτωβρίου, για να αντιμετωπιστεί το αυξημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας.

Θα περιοριστούν κατά πολύ οι εξαιρέσεις και τα παραθυράκια. Το θέμα θα συζητηθεί σε σύσκεψη με τα συναρμόδια υπουργεία την Παρασκευή.

Σίγουρα θα εξαιρούνται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Advertisement

Επειδή θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν, είναι αυτονόητο ότι για κάποια πράγματα θα υπάρξει και μία μεταβατική περίοδος

Ο κ. Καραμανλής υπενθύμισε ότι στο ζήτημα εμπλέκονται: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Δήμος Αθηναίων, άλλοι Δήμοι της Αττικής, Περιφέρεια και τόνισε ότι υπάρχει απόλυτη συνεργασία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Καθαρός» Δακτύλιος: Μονά – ζυγά για όλα τα ΙΧ με θερμικούς κινητήρες!
Δακτύλιος: Στο τραπέζι διόδια και «μπλόκο» σε παλαιά ΙΧ και φορτηγά!
Επιστρέφει ο «πράσινος» δακτύλιος στην Αθήνα!