Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Του γρατζούνισε τη Ferrari και του ζήτησε 26 δολάρια!

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Του γρατζούνισε τη Ferrari και του ζήτησε 26 δολάρια!

ΝΕΑ

Του γρατζούνισε τη Ferrari και του ζήτησε 26 δολάρια!

ΝΕΑ

Η ιστορία από την Κίνα, επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ευγένεια και κατανόηση.

Advertisement
Advertisement

Ένα μικρό ατύχημα με μια Ferrari και ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο στην Κίνα δεν θα γινόταν ποτέ είδηση της πρώτης σελίδας, αλλά η ευγένεια του οδηγού του supercar είναι ο λόγος που έγινε viral.

Παρά τη ζημιά στο ακριβό όχημα , φέρεται να δέχτηκε τη συγγνώμη του οδηγού του τρίκυκλου και ένα συμβολικό ποσό 26 δολαρίων, για αποζημίωση.

Το ιταλικό supercar φέρεται να ενοικιαζόταν, επομένως ο οδηγός του θα χρειαστεί να καλύψει το κόστος των επισκευών, γεγονός που κάνει ακόμα πιο αξιέπαινη την πράξη του.

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15 Αυγούστου στην περιοχή The Bund της Σαγκάης. Ο ανάπηρος (όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων) και ηλικιωμένος οδηγός ενός κόκκινου ηλεκτρικού τρίκυκλου έξυσε την κίτρινη Ferrari F8 Spider, που ήταν σταματημένη σε κόκκινο φανάρι. Μετά τη μικρή σύγκρουση, ο οδηγός της Ferrari, ονόματι Gan, είπε ότι ο οδηγός του τρίκυκλου προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, αλλά κατάφερε να τον σταματήσει σε μια κοντινή διάβαση, πριν καλέσει την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ζήτησαν από τον ηλικιωμένο οδηγό τρίκυκλου να αναλάβει την πλήρη ευθύνη. Η China Daily αναφέρει ότι ο Gan συμφώνησε να δεχτεί «όποια αποζημίωση μπορούσε να προσφέρει ο οδηγός», καθώς κατάλαβε ότι δεν ήταν σε θέση να πληρώσει ολόκληρο το τίμημα, αν και άλλα μέσα υποστηρίζουν ότι ζήτησε ένα συγκεκριμένο ποσό. Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγός τρίκυκλου ξεμπέρδεψε πληρώνοντας μόνο 26 δολάρια και ζήτησε την ειλικρινή του συγγνώμη στον οδηγό της Ferrari.

Ο κόσμος επαίνεσε τον Gan που κράτησε την ψυχραιμία του και έδειξε κατανόηση στον ηλικιωμένο οδηγό του τρίκυκλου που έφταιγε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκίνησε η παραγωγή του Volkswagen ID. 7
Ανανέωση για τις Mercedes EQA και EQB (+ video)
Το Volvo EM90 είναι ένα μεγάλο ηλεκτρικό MPV (+ Video)