Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Grandeur: Δεν παίζεται η ναυαρχίδα της Hyundai

Ελλάδα 23:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Grandeur: Δεν παίζεται η ναυαρχίδα της Hyundai

ΝΕΑ

Grandeur: Δεν παίζεται η ναυαρχίδα της Hyundai

ΝΕΑ

Στην έβδομη γενιά του, το μεγάλο σεντάν της Hyundai προβάλλει το ριζικά διαφορετικό σχεδιασμό του για να ανταγωνιστεί όλες τις αντίστοιχες premium προτάσεις.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του μοντέλου.

Από τις λίγες επίσημες εικόνες που έδωσε η Hyundai για το νέο Grandeur που θα δούμε μέσα στο 2023, γίνεται ξεκάθαρο πως η κορεάτικη εταιρεία θέλει να προβάλλει ένα πιο «τολμηρό» προφίλ σε ότι έχει να κάνει με τη σχεδίαση της ναυαρχίδας της. Τα φώτα εμπρός και πίσω, είναι σύγχρονα και πολύ χαρακτηριστικά, κάνοντας «γέφυρα» με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai.

Advertisement
Advertisement

Κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πλάι, ξεχωρίζει η κομψή επιλογή των σχεδιαστών να εφοδιάσουν το μοντέλο με «πτυσσόμενες» χειρολαβές στις πόρτες, ενώ είναι αξιομνημόνευτη και η διάθεση της Hyundai να προβάλλει το premium ύφος του μοντέλου με τα μικρά τριγωνικά φινιστρίνια στις πίσω κολώνες του αμαξώματος. Το αυξημένο μήκος των πίσω θυρών, «προδίδει» το μεγάλο μεταξόνιο που με τη σειρά του προδιαθέτει για τεράστιους χώρους επιβατών στην καμπίνα.

Στο ταμπλό του νέου Grandeur, ξεχωρίζουν οι τρεις οθόνες που δίνουν την απαραίτητη πινελιά της σύγχρονης προσέγγισης αλλά και της πληρότητας σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στις πόρτες προσδίδει στην καμπίνα μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ τα καθίσματα έχουν επένδυση από συνθετικό δέρμα πολύ καλής ποιότητας.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι τα ξεχωριστά χειριστήρια ήχου, η ηλιοροφή με το διπλό τζάμι και τα ξεχωριστά σε σχεδίαση καθίσματα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Για όλες τις λεπτομέρειες του νέου μοντέλου, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους, μια και η κυκλοφορία του Grandeur έβδομης γενιάς είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Hyundai i30 θα είναι SUV;
Πρόγραμμα εξερεύνησης της Σελήνης από την Hyundai Motor
Καλώς ήρθατε στο Hotel… Hyundai!

Advertisement