Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τόσα… άλματα με Pick-up σε ελληνικό έδαφος δεν έχεις ξαναδεί (+video)

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τόσα… άλματα με Pick-up σε ελληνικό έδαφος δεν έχεις ξαναδεί (+video)

ΝΕΑ

Τόσα… άλματα με Pick-up σε ελληνικό έδαφος δεν έχεις ξαναδεί (+video)

ΝΕΑ

Στο Newsauto δεν γράφουμε απλά για αυτοκίνητα και αντιγράφουμε… ρεπορτάζ. Ζούμε τα οχήματα που οδηγούμε, τα τεστάρουμε στο όριο χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και είμαστε στο πεζοδρόμιο προς αναζήτηση θεματολογίας.

Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές έχουμε δείξει και έχουμε γράψει (όχι μόνο εμείς βέβαια) για το Ford Ranger Raptor. Ένα Pick-up που έχει κάνει θραύση από τη στιγμή που κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.

Ήδη από την αρχή του έτους έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της η νέα γενιά, με τις παραγγελίες να έχουν ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη. Όσοι γνωρίζουν την αγορά αλλά και το κοινό που το επιλέγει, το θεωρούν λογικό καθώς το αμερικάνικο Pick-up διαθέτει εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν όχι απλά εργαλείο δουλειάς αλλά όχημα κατασκευασμένο για να καλύπτει και τα πλέον ακραίες ορέξεις.

Advertisement
Advertisement

Πήγαμε… Κηφισό

Είναι γνωστό πως το Ford Ranger Raptor είναι ένα σκληροτράχηλο Pick-up. Για να… πειστούμε κάναμε μία πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική δοκιμή, που όμοιά της δεν έχει γίνει επί ελληνικού εδάφους.

Στην κοίτη του ποταμού Κηφισού (στο ύψος της περιοχής Άγιος Ιωάννης Ρέντης), εκεί όπου πριν από λίγες ημέρες αποκαλύψαμε πως είναι ο χώρος κάτω από την εθνική οδό, διαπιστώσαμε την αποτελεσματικότητα του Raptor σε θέματα ανάρτησης.

Advertisement

 

Σκληροτράχηλο Pick-up

Advertisement

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, η ανάρτηση FOX είχε τη δυνατότητα να αποσβένει το βάρος του οχήματος και ακόμα και στα άλματα να δείχνει παιχνιδάκι στα χέρια του οδηγού. Αναφορικά με τον έλεγχο σε συνθήκες νερού, ανάλογα με τις ρυθμίσεις η οδήγηση γινόταν απροβλημάτιστη μέχρι άκρως διασκεδαστική. Και όλα αυτά όπως θα δείτε τα κάναμε με την προηγούμενη γενιά, εν αναμονή της νέας την οποια περιμένουμε να δοκιμάσουμε τις επόμενες εβοδμάδες σε ελληνικό έδαφος.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, απολαύστε τες στο παρακάτω video.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα της πιάτσας, 372…
Το Peugeot 308 PHEV δείχνει τον δρόμο
Video-σοκ από σφοδρή σύγκρουση με αγριογούρουνο!