Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τώρα και ξενοδοχεία Porsche

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τώρα και ξενοδοχεία Porsche

ΝΕΑ

Τώρα και ξενοδοχεία Porsche

ΝΕΑ

Η Porsche Design προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας και ξεκινάει με την ανάληψη ενός έργου που περιλαμβάνει 15 ξενοδοχεία σε μεγάλες πόλεις σε όλον τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «υπογραφή» Porsche Design μπαίνει σε κάτι άσχετο με το αυτοκίνητο, από αθλητικά παπούτσια, έως ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το πιο πρόσφατο «άνοιγμα», είναι ίσως και το μεγαλύτερο –μέχρι το επόμενο- της γερμανικής μάρκας που δεν έχει να κάνει με αυτοκίνητα. Η Deutsche Hospitality και το Porsche Design Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν το εμπορικό σήμα Steigenberger Porsche Design Hotels. Η νέα μάρκα ξενοδοχείων σχεδιάζει να κατασκευάσει καταλύματα υψηλών προδιαγραφών σε μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο, εισάγοντας μια νέα αντίληψη στην πολυτέλεια.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδιαστικά δεν θα είναι σαν τον «Πύργο της Porsche» που ανεγέρθηκε στο Miami των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, η συνεργασία μεταξύ Steigenberger και Porsche Design είναι πιο εντατική και στοχεύει στο να «φέρει κοντά την υψηλή αισθητική του σχεδιασμού, την τεχνολογία και τον τρόπο ζωής στο υψηλότερο επίπεδο». Η Steigenberger με μια ιστορία που ξεπερνά τα 90 χρόνια, θα χρησιμοποιήσει την ιδιαίτερη επωνυμία, η οποία προέρχεται από τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Porsche Design.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα Porsche Macan: Οι τιμές πώλησης
Η Polestar ισχυρίζεται πως είναι ανταγωνίστρια της Porsche
Η υπέροχη Porsche 964 Turbo της Ares Design

Advertisement

 

 

Advertisement