Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Songsan Summer είναι ένας κλώνος με ρετρό στοιχεία

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Songsan Summer είναι ένας κλώνος με ρετρό στοιχεία

ΝΕΑ

Το Songsan Summer είναι ένας κλώνος με ρετρό στοιχεία

ΝΕΑ

Σας θυμίζει κάτι; Όχι κι άδικα. Η Songsan Motors στο Σαλόνι του Πεκίνου παρουσίασε ένα σύγχρονο αντίγραφο της Corvette C1 και το Summer που έχουμε εδώ και παραπέμπει στο κλασικό Volkswagen T1.

Advertisement
Advertisement

Το Songsan Summer εμπνέεται από το εμβληματικό Volkswagen T1 και αυτό είναι το πλέον εμφανές, μια και οι σύγχρονοι στρογγυλοί προβολείς τονίζουν αυτή την ιδιαιτερότητα.

Ο χρωματικός συνδυασμός κάνει το εφέ αυτό της οπτικής παραπομπής στο Τ1 ακόμα πιο έντονο. Τη ρετρό διάθεση του Summer, τονίζουν και οι τροχοί με τα μικρά κυκλικά χρωμιωμένα καπάκια, οι συρόμενες πλαϊνές πόρτες και ο εφεδρικός τροχός που «κρέμεται» στο πίσω μέρος. Πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι και η επέκταση της δυνατότητας φιλοξενίας, με την οροφή που ανασηκώνεται για να προσφέρει περισσότερο χώρο για διανυχτέρευση.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά την καμπίνα, το Summer είναι επενδεδυμένο με κρεμ δέρμα στα καθίσματα, στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα και στα πάνελ των θυρών. Στη δεύτερη σειρά, βρίσκουμε ένα ζεύγος καθισμάτων με δυνατότητα περιστροφής, καθώς και ένα κεντρικό κάθισμα που μπορεί να διπλωθεί για να γίνει τραπεζάκι. Φυσικά, υπάρχει και τρίτη σειρά καθισμάτων για τις ανάγκες των επιβατών του Summer, το οποίο όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, θα εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο plug-in υβριδικό κινητήρα 1,5 λίτρων όταν θα κάνει ντεμπούτο στην αγορά. Αυτό θα είναι το ίδιο υβριδικό σύνολο με το Songan SS Dolphin, το οποίο περιλαμβάνει μπαταρία 16 kWh.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Αυτό το VW T1 είναι χάρμα ιδέσθαι

Το VW California στοχεύει την κορυφή (και στην παραλία)

Advertisement

Απεριόριστες δωρεάν φορτίσεις για το VW ID.4