Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το VW Amarok όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Ελλάδα 2:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW Amarok όπως δεν το έχετε ξαναδεί

ΝΕΑ

Το VW Amarok όπως δεν το έχετε ξαναδεί

ΝΕΑ

Η Volkswagen σε συνεργασία με την Delta 4×4 μετατρέπει το Amarok σε… «Θηρίο».

Advertisement
Advertisement

Η αγορά της Αμερικής όσον αφορά τα μεγάλα pick-up είναι από τις πιο σημαντικές στον κόσμο και όλα τα εργοστάσια προσπαθούν να κερδίσουν ένα κομμάτι από την πίτα. Η κουλτούρα ωστόσο στις ΗΠΑ θέλει τα pick-up να είναι θηριώδη και πολύ ικανά στις εκτός δρόμου διαδρομές, κάτι που αναγκάζει τους κατασκευαστές να προσφέρουν αναβαθμισμένες εκδόσεις ή κιτ βελτίωσης στους πελάτες.

Η Volkswagen τα έχει καταφέρει αρκετά καλά με το Amarok, ωστόσο οι πελάτες ζητούν ακόμα περισσότερα. Το γερμανικό εργοστάσιο μπορεί να μην έχει τολμήσει ακόμα να δώσει ώθηση στο pick-up της με μια ιδιαίτερη έκδοση, αλλά ευτυχώς υπάρχει η Delta 4×4 να προσφέρει ένα κιτ βελτίωσης για το Amarok το οποίο ονομάζει Beast 2.0.

Advertisement
Advertisement

Το σημαντικότερο στοιχείο της έκδοσης είναι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 150 χιλ. Αυτό σημαίνει ότι το Amarok Beast 2.0 έχει πλέον απόσταση 385 χιλ. από το έδαφος. Καινούρια είναι τα φτερά στους τροχούς που είναι ελαφρώς φουσκωμένα, ενώ έχουν τοποθετηθεί νέα ελαστικά της BF Goodrich MT KM3 στις ζάντες 18 ιντσών της Hanma. Στην μάσκα έχουν προστεθεί LED προβολείς 6 ιντσών.

Όσο για τον κινητήρας, αυτός είναι ο δημοφιλής V6 3.0 λίτρων κινητήρας πετρελαίου της Ford ο οποίος αποδίδει 238 ίππους. Το σύνολο συνεργάζεται με ένα 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement

Βίντεο του Amarok Beast 2.0

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkswagen Auto Credit: Πιο κοντά στο όνειρο
Για ποιον λόγο συνεργάζονται Volkswagen και Shell;
Γιατί η Volkswagen θέλει χρόνο για τα νέα της μοντέλα;