Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck και για εκτός δρόμου περιπέτειες!

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Tesla Cybertruck και για εκτός δρόμου περιπέτειες!

ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck και για εκτός δρόμου περιπέτειες!

ΝΕΑ

Ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, ωστόσο το Tesla Cybertruck μοιάζει να έχει γίνει ένας… φίλος που δεν τον ξέρουμε καλά και συνεχώς ανακαλύπτουμε τον… χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Αισίως, κοντεύουν να συμπληρωθούν τέσσερα χρόνια από τότε που ο Elon Musk, ο ιδρυτής Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, παρουσίασε το πρωτότυπο του Cybertruck. Έκτοτε, το αμιγώς ηλεκτρικό pickup μοντέλο παραμένει τέτοιο και εξελίσσεται διαρκώς με σκοπό να ξεχωρίζει πραγματικά, δηλαδή στον δρόμο, και όχι μόνο με το σχήμα του.

Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει τις εικασίες για τις μπαταρίες που θα διαθέτει, για τον αριθμό των ηλεκτροκινητήρων του, για το εάν θα σπάνε τα πλευρικά κρύσταλλά του ή όχι, για την αυτονομία του, για την ικανότητά του να επιπλέει, κ.λπ. Σε αυτή τη… λίστα θα πρέπει να προσθέσουμε και μια πρόσφατη πληροφορία.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν δημιουργηθεί πρωτότυπα του Cybertruck τα οποία έχουν ακόμα μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος σε σχέση με αυτό στο οποίο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε ως τώρα. Αυτό διαπιστώνουμε από μια φωτογραφία που τράβηξε και δημοσίευσε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης με το όνομα «Trucky».

Advertisement
Advertisement

Παρότι η ανάλυσή της είναι χαμηλή, μπορούμε να διακρίνουμε το αυξημένο… ανάστημα του συγκεκριμένου πρωτότυπου, συγκριτικά, αλλά και τα ελαστικά για μικτή χρήση. Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έχει πνευματική ανάρτηση, όπως είχε ανακοινώσει o Elon Musk το 2020.

Κατά συνέπεια, το αυξημένο ύψος από το έδαφος και η τετρακίνηση (με τους δύο ηλεκτροκινητήρες) θα δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο και για εκτός δρόμου εξορμήσεις και θα επιτρέπει την ευκολότερη προσπέλαση σε δύσβατο έδαφος.

Advertisement

Για να δούμε… Τι απ’ όλα θα ισχύει όταν το Cybertruck μπει σε διαδικασία παραγωγής. Ή τι άλλο θα ανακοινωθεί ότι (ίσως) διαθέτει το νέο μοντέλο τής Tesla μέχρι να συμβεί αυτό. Η νέα… μετάθεση του χρόνου έναρξης κατασκευής του αναφέρει αυτό θα γίνει εντός του 2024. Οψόμεθα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tesla και Lada με τον παλαιότερο στόλο μοντέλων στον κόσμο!
Έτοιμο το νέο μικρό Tesla των 25.000 ευρώ;
Δείτε την εντυπωσιακή τετραδιεύθυνση του Tesla Cybertruck (+video)