Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το χιόνι! (+video)

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Tesla Cybertruck δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το χιόνι! (+video)

ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το χιόνι! (+video)

ΝΕΑ

Το πολύκροτο pickup της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας μοιάζει να έμπλεξε στα χιόνια και να χρειάστηκε ένα pickup της Ford για να απεγκλωβιστεί.

Advertisement
Advertisement

Ο ντόρος γύρω από το Tesla Cybertruck δεν έχει σταματημό. Τελευταίο κρούσμα είναι ένα μικρό βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media και στο οποίο βλέπουμε το φουτουριστικό αγροτικό να είναι κολλημένο στα χιόνια.

Το στοιχείο όμως που πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το… ντροπιαστικό γεγονός για την Tesla, είναι πως το συγκεκριμένο Cybertruck δεν ήταν παραγωγής.

Σύμφωνα με τον κάτοχο, δεν είχε τα σωστά ελαστικά για τέτοιο έδαφος, δεν είχε τη σωστή πίεση ελαστικών και το κυριότερο, το λογισμικό του αυτοκινήτου είχε ένα πρόβλημα που δεν επέτρεπε στα διαφορικά των πίσω τροχών να «κλειδώσουν».

Advertisement

Εφόσον δεν ήταν παραγωγής, μάλλον αυτό το Cybertruck δεν είχε τον ίδιο εξοπλισμό με ένα που βγαίνει τώρα από το αμερικανικό εργοστάσιο. Επομένως, ίσως και να δικαιολογείται η ντροπιαστική σκηνή για ένα pickup που ο Ίλον Μασκ πιστεύει ότι πατάει και στον… Άρη.

Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό που ένα Cybertruck μοιάζει να ζορίζεται πολύ σε ανώμαλο έδαφος. Βγάζουν από τη μύγα ξύγκι ή όντως τελικά δεν είναι τόσο αποδοτικό ανεξαρτήτως εδάφους, όπως νομίζουν στην Tesla;

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, οι off-road διαδρομές είναι για λίγους. Απαιτούν το σωστό αυτοκίνητο, τον σωστό εξοπλισμό και φυσικά έναν πολύ ικανό οδηγό. Οπότε, ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για ένα SUV που ζυγίζει περίπου 3 τόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τελικά το Tesla Cybertruck είναι ακόμα πιο ακριβό!
Tesla Cybertruck vs Lamborghini Urus Performante (+video)
Επίσημο: Όλες οι λεπτομέρειες του Tesla Cybertruck (τιμές, video)