Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το τελευταίο δημιούργημα της Hofele είναι και το πιο συναρπαστικό

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το τελευταίο δημιούργημα της Hofele είναι και το πιο συναρπαστικό

ΝΕΑ

Το τελευταίο δημιούργημα της Hofele είναι και το πιο συναρπαστικό

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes-AMG G63 της Hofele είναι η πιο κραυγαλέα δημιουργία του βελτιωτικού οίκου μέχρι σήμερα, με εξωστρεφή χρώματα στο αμάξωμα και την καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η G63 ​​που δέχτηκε τις επεμβάσεις της Hofele είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά G-Class που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό.

Με το όνομα HG 63 Limitless, το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε αυτή τη G-Class είναι το χρωματικό μοτίβο. Προέρχεται από τον κατάλογο G Manufaktur, ονομάζεται Citrine Brown Magno και ταιριάζει απόλυτα στο επιθετικό κυβοειδές σχήμα της G63. Η Hofele έχει κάνει το εξωτερικό να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο χάρη στην τοποθέτηση τεράστιων σφυρηλατημένων ζαντών 24 ιντσών που έχουν χρωματιστεί σε Gray Shadow Gloss, ενώ προσθέτει επίσης λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στα καλύμματα των καθρεπτών και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα, σχεδόν όλες οι επιφάνειες είναι τυλιγμένες με δέρμα Hofele Mandarin Orange Nappa ή Alcantara. Στην πραγματικότητα, σχεδόν οι μόνες περιοχές του εσωτερικού που δεν είναι διακοσμημένες με έντονο πορτοκαλί χρώμα είναι οι αεραγωγοί, ορισμένα τμήματα στις πόρτες και η κεντρική κονσόλα, ενώ σε πολλά σημεία –όπως στις βάσεις των καθισμάτων- τα συνηθισμένα πλαστικά έχουν αντικατασταθεί από ανθρακονημάτινα αντίστοιχα.

Η Hofele δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το κόστος του συγκεκριμένου το οποίο έχει ήδη πουληθεί αλλά από προηγούμενες επισημάνσεις της, έχει αφήσει να εννοηθεί πως οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 300.000 ευρώ συν τους φόρους για ένα από τα μοντέλα HG 63 που ετοιμάζει. Ομοίως, καμία αναφορά για το συγκεκριμένο, δεν υπάρχει και σε ότι έχει να κάνει με τις επεμβάσεις στον V8 κινητήρα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Advertisement

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η Mercedes G63 AMG με τις βελτιώσεις της Mansory;
Η Hofele προτείνει G-Class με suicide πόρτες
Η απόλυτη Mercedes-Benz GLE