Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το teaser της Zagato εγείρει ερωτήματα

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το teaser της Zagato εγείρει ερωτήματα

ΝΕΑ

Το teaser της Zagato εγείρει ερωτήματα

ΝΕΑ

Η διάσημη ιταλική καροσερία δημοσιοποίησε μία θολή, teaser φωτογραφία ενός GT.

Advertisement
Advertisement

Ένα νέο πρότζεκτ έχει στα «σκαριά» η Zagato και σκοπεύει να το παρουσιάσει επίσημα στο ευρύ κοινό στις 21 Φεβρουαρίου, στο Μιλάνο. Το μυστηριώδες GT το περίγραμμα του οποίου φαίνεται στην teaser φωτογραφία ονομάζεται AGTZ Twin Tail και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία La Squadra.

Η φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε είναι πολύ θολή για να μας αποκαλύψει το οτιδήποτε. Το μόνο που μπορεί να παρατηρηθεί είναι η κοντή και συνάμα αεροδυναμική σιλουέτα του GT και το μπλε χρώμα στο αμάξωμα. Η ατάκα που το συνοδεύει πάντως μας προδιαθέτει θετικά, διότι γράφει «Ένα αυτοκίνητο, δύο ψυχές».

Η Zagato αναφέρει ότι το AGTZ Twin Twail είναι «ένα σύγχρονο GT με σαγηνευτικό plot twist» που τιμά με τον τρόπο ένα εμβληματικό αγωνιστικό το οποίο έχει τρέξει στο Le Mans.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, η ιταλική εταιρεία δεν αποκάλυψε για ποιο αγωνιστικό μιλάει, όπως δεν αποκάλυψε και κανένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του. Συνεπώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και ποιο supercar ή GT θα αποτελεί τη βάση του.

Όπως προαναφέρθηκε, η παρουσίαση του AGTZ Twin Tail θα γίνει πολύ σύντομα στο περίπτερο της Zagato στο Μιλάνο, ενώ η La Squadra θα αναλάβει τις πωλήσεις και τη διαφήμιση.

Advertisement

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσες μονάδες έχουν κατασκευαστεί ή θα διατεθούν, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα είναι περιορισμένος αριθμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τη μοναδική Alfa Romeo Giulia SWB Zagato στο δρόμο! (+video)
Επιτέλους: Αυτή είναι η Alfa Romeo που θέλουμε!
To θηρίο του Zagato, τώρα και ανοιχτό

Advertisement