Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Subaru GL των 862 ίππων στο Goodwood

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Subaru GL των 862 ίππων στο Goodwood

ΝΕΑ

Το Subaru GL των 862 ίππων στο Goodwood

ΝΕΑ

Την πρώτη του εμφάνιση στο Goodwood Festival of Speed, θα κάνει το Subaru GL Wagon (Family Huckster) του Travis Pastrana με τους 862 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru αποκαλύπτει το GL station wagon του Travis Pastrana, που θα πρωταγωνιστήσει στα Gymkhana video.

Νωρίτερα φέτος, η Subaru, η ομάδα Hoonigan και ο Travis Pastrana αποκάλυψαν ένα Subaru GL station wagon του 1983 με πολλές βελτιώσεις. Στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα αγωνιστικό πρωτότυπο με αμάξωμα Subaru wagon.

Η Subaru, η ομάδα Hoonigan και ο Travis Pastrana κράτησαν τις λεπτομέρειες της κατασκευής κρυφές, αλλά τώρα ξέρουμε ότι το Subaru θα κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό Goodwood Festival of Speed.

Advertisement
Advertisement

Το «Family Huckster», όπως το ονόμασαν έχει τετρακύλινδρο boxer κινητήρα 862 ίππων, εξατάχυτο sequential κιβώτιο ταχυτήτων και τετρακίνηση. Η Subaru δεν αναφέρει λεπτομέρειες από τις βελτιώσεις. Η εταιρεία κατασκεύασε το αμάξωμα από ανθρακονήματα, τοποθετώντας το σε ένα υπερσύγχρονο σωληνωτό αγωνιστικό πλαίσιο.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του… wagon είναι η ενεργή αεροδυναμική του. Το Subaru GL «φορά» στο πίσω μέρος μία μεγάλη αεροτομή, που λειτουργεί παράλληλα με τα υδραυλικά πτερύγια αεροδυναμικής στα μπροστινά και τα πίσω φτερά.

Advertisement

Επίσης στην οροφή υπάρχει, μια λειτουργική σχάρα από ανθρακονήματα, που κατευθύνει τον αέρα σε μία εισαγωγή αέρα (τύπου NACA) για να κρυώνουν τα ψυγεία που είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος.

Advertisement

Οι ειδικές για το μοντέλο σφυρήλατες μονομπλόκ ζάντες είναι κατασκευασμένες από την KMC, με σχήμα εμπνευσμένο από τους τροχούς οκτώ ακτίνων, των μοντέλων της Subaru από τη δεκαετία του 1980.

Δύο λεπτομέρειες ρετρό έμπνευσης υπάρχουν μέσα στο όχημα, Πρόκειται για το αυθεντικό ραδιόφωνο των GL station wagon του 1983 αλλά και για το μπλε χρώμα του ταμπλό, από ανθρακονήματα. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12 ιντσών που έχει προγραμματιστεί να εμφανίζει ρετρό μετρητές.

Advertisement

Το Subaru GL Wagon του Travis Pastrana θα κάνει το ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed, το οποίο θα διαρκέσει από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το θρυλικό Subaru Impreza WRX επιστρέφει ως… ηλεκτρικό!
Subaru: Τέλος εποχής για το θρυλικό WRX STI
Η Subaru γιορτάζει πέντε γενιές WRX (+video)