Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το VW T1 είναι χάρμα ιδέσθαι

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το VW T1 είναι χάρμα ιδέσθαι

ΝΕΑ

Αυτό το VW T1 είναι χάρμα ιδέσθαι

ΝΕΑ

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιθυμητά minivan στην ιστορία της αυτοκίνησης αποτελεί το αρχικό Volkswagen T1. Πρόκειται για ένα όχημα λατρείας, με τις ομορφότερες εκτελέσεις να κοστίζουν πολλά χρήματα στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το συγκεκριμένο Bulli κοστίζει περίπου το ίδιο με ένα νέο Touareg στη Γερμανία, δηλαδή 69.000 ευρώ. Ταξινομήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1964, ενώ επανήλθε στην παλιά του δόξα χάρη στην Schontges Automobile, η οποία το αποκατέστησε έτσι όπως ακριβώς του άξιζε.

Αφότου έφτασε στη γερμανική εταιρεία, το T1 αποσυναρμολογήθηκε εντελώς. Η αρχική βαφή αφαιρέθηκε προκειμένου να την αντικαταστήσει ένα εντυπωσιακό δίχρωμο φινίρισμα που συνδυάζει το ανοιχτό μπλε με το λευκό χρώμα. Στους μηχανικούς δόθηκε η ευκαιρία να προσδώσουν νέα ζωή στο θρυλικό Τ1. Όλα, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, των αξόνων και ούτω καθεξής, ξαναχτίστηκαν από την αρχή, χρησιμοποιώντας κυρίως νέα εξαρτήματα, όπου αυτό ήταν εφικτό.

Advertisement
Advertisement

Και τα επτά καθίσματα είναι πλέον επενδεδυμένα με γκρι δέρμα, λευκές ραφές και τις χαρακτηριστικές σωληνώσεις, ενώ, το ίδιο υλικό μπορεί να βρεθεί και σε άλλα μέρη του εσωτερικού, όπως είναι το εσωτερικό των θυρών. Το μεταλλικό ταμπλό υιοθετεί φινίρισμα σε λευκό χρώμα, όπως επίσης το τιμόνι, ο επιλογέας ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

Ο κινητήρας 1,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 44 ίππους, συνδυάζεται με ένα τετρατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Σύμφωνα με τον πωλητή, το συγκεκριμένο T1 έχει διανύσει 41.629 χιλιόμετρα. Εάν σας ενδιαφέρει να το τσεκάρετε και ίσως να κάνετε μια προσφορά, τότε μπορείτε να βρείτε τη διαφήμιση στο Mobile, αν και για να την δείτε αυτοπροσώπως, θα πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στο Braubach, δυτικά της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία.