Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το VW California στοχεύει την κορυφή ή και την παραλία

Ελλάδα 0:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW California στοχεύει την κορυφή ή και την παραλία

ΝΕΑ

Το VW California στοχεύει την κορυφή ή και την παραλία

ΝΕΑ

Το εικονικό Camper van της Volkswagen ανανεώνεται και τα σκίτσα της εταιρίας μας δείχνουν πως θα είναι η έκδοση του 6.1 California.

Advertisement
Advertisement

 

Ανανεωμένο στο σχήμα, πιο άνετο και έτοιμο να δεχθεί εξοπλισμό για camper (αυτοκινούμενο τροχόσπιτο), παρουσιάζεται μέσα από τα σκίτσα της Volkswagen το 6.1 California. Η ανανέωση περιλαμβάνει και την συνδεσιμότητα με το νέο ψηφιακό ταμπλό το σύστημα online infotainment και την ενσωματωμένη (για πρώτη φορά) eSIM.

Advertisement
Advertisement

Το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen, αποκάλυψε τα πρώτα σκίτσα και τις λεπτομέρειες για το νέο VW California 6.1. Η ανανέωση για το campervan καλύπτει πολλούς τομείς: Το εσωτερικό του έχει ενισχυθεί τεχνολογικά. Η πολυλειτουργική μονάδα ελέγχου του οχήματος στην κονσόλα οροφής έχει επανασχεδιαστεί και ψηφιοποιηθεί, τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα βοήθειας του οδηγού βελτιώνουν την ασφάλεια και την άνεση. Οι χώροι διαβίωσης και ύπνου του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου έχουν βελτιωθεί στα σημεία με ποιοτικά υλικά και καλύτερη εκμετάλλευση χώρου. Επιπλέον, ο οδηγός και ο συνοδηγός κάθονται μπροστά σε ένα ανασχεδιασμένο ταμπλό, που περιλαμβάνει νέα όργανα ελέγχου (αναλογικά ή κατ ‘επιλογή ψηφιακά) και νέα ηλεκτρονικά συστήματα ψυχαγωγίας. Μια νέα γενιά πολυμέσων με ενσωματωμένο eSIM εισάγει το California στον κόσμο των κινητών ηλεκτρονικών υπηρεσιών ενώ και τα ψηφιακά όργανα (Digital Cockpit)είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά.

Η Volkswagen Commercial Vehicles δίνει στο Camper πολυάριθμα νέα συστήματα βοήθειας, όπως για παράδειγμα το «Lane Assist», την Side Protection και το «Trailer Assist», το οποίο κάνει εύκολους τους ελιγμούς με ρυμουλκούμενο. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το σύστημα ισορρόπησης ταλαντώσεων πλευρικών ανέμων το οποίο κάνει ακόμα πιο ασφαλή το ταξίδι με το California 6.1.

Περισσότερα από 18.000 California πωλούνται ετησίως (μετρήσεις του 2018), κάνοντας το νούμερο ένα campervan και ένα πραγματικό all-rounder, ιδανικό για μεγάλες εκδρομές ή και καθημερινά ταξίδια. Το νέο Camper θα κυκλοφορήσει με κινητήρες turbo 2.000 κ.εκ. με ισχύ μέχρι 200 PS και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα τέλη Αυγούστου στο Caravan-Salon στο Ντίσελντορφ.

Advertisement