Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το smart #3 με επετειακή έκδοση στο Μόναχο

Ελλάδα 3:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το smart #3 με επετειακή έκδοση στο Μόναχο

ΝΕΑ

Το smart #3 με επετειακή έκδοση στο Μόναχο

ΝΕΑ

Η smart γιορτάζει τα 25 χρόνια από την εμφάνισή της στην αγορά με την παρουσίαση μια νέας εξοπλιστικής έκδοσης του αμιγώς ηλεκτρικού #3 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.

Advertisement
Advertisement

Το smart #3 κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή αγορά στο πλαίσιο διεξαγωγής της έκθεσης αυτοκινήτου στο Μόναχο.

Υπό κινεζική ιδιοκτησία, πλέον, το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV όχημα σκοπεύει στην ανάπτυξη των πωλήσεων αλλά και στη δημιουργία μιας νέας αντίληψης του κοινού για το μοντέλο και την εταιρεία, η οποία θα διαφέρει από αυτή που ισχύει ως τώρα.

Το επετειακό μοντέλο της smart βασίζεται στο #3 Brabus και έχει την χαρακτηριστική ονομασία «25th Anniversary Edition».

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε, στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, νέα φώτα LED, πανοραμική οροφή, διχρωμία στην ταπετσαρία του εσωτερικού, πιο σπορτίφ καθίσματα και ηχοσύστημα της «Beats» με συνολικά 13 ηχεία.

Πέραν αυτών, η συγκεκριμένη εξοπλιστική έκδοση θα έχει έγχρωμο πίνακα οργάνων 9,2 ιντσών, σύστημα Head-up Display με ενδείξεις σε διαγώνιο 10,0 ιντσών και κεντρική οθόνη αφής 12,8 ιντσών.

Advertisement

Η έκδοση #3 Brabus έχει μέγιστη ισχύ 428 ίππους και επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ. σε 3,7 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η εταιρεία.

Τα στελέχη της Smart έχουν ανακοινώσει ότι το Smart #3 θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη από τα τέλη του έτους και τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στις αρχές του 2024.

Advertisement

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες στον κινεζικό αυτοκινητικό Τύπο, οι διαστάσεις του είναι 4.400 χλστμ. σε μήκος, το πλάτος του φτάνει τα 1.800 χλστμ. και το ύψος του τα 1.600 χλστμ. Σε ό,τι αφορά στο μεταξόνιό του είναι 2.785 χλστμ. και το βάρος του υπολογίζεται να είναι περίπου 1.900 κιλά.

Τέλος, η βασική έκδοσή του θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 272 ίππους και έχει μέγιστη ροπή 342 Nm.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρεμιέρα για το νέο Smart #3
Το smart #1 Brabus απέναντι στον «τάρανδο» (+video)
Απίστευτο: Μπήκε στο ΚΑΤ με το Smart