Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Smart #3 θα είναι πιο μεγάλο από ότι νομίζετε

Ελλάδα 4:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Smart #3 θα είναι πιο μεγάλο από ότι νομίζετε

ΝΕΑ

Το νέο Smart #3 θα είναι πιο μεγάλο από ότι νομίζετε

ΝΕΑ

Η Smart θα παρουσιάσει το #3 στις 18 Απριλίου στη Σαγκάη, ενώ γνωστοποίησε ακόμα κάποια στοιχεία για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Τα νεότερα στοιχεία που ανακοίνωσε η Smart για το #3 αφορούν τις μπαταρίες και κάποιες λεπτομέρειες από το εσωτερικό του, καθώς και το μήκος του που θα είναι αυξημένο κατά 170 χιλιοστά σε σχέση με το #1, άρα συνολικά 4,44 μέτρα. Η αύξηση του μήκους επέτρεψε τη σχεδίαση ενός πιο αεροδυναμικού αμαξώματος αλά κουπέ με πιο χυτό σχήμα και πιο σπορ διάσταση.

Αναφορικά με τους συσσωρευτές του θα είναι αυτοί που υπάρχουν ήδη στο #1. Θυμίζουμε ότι είναι νικελίου μαγνησίου-κοβαλτίου ενεργειακής χωρητικότητας 66 kWh οι οποίες δίνουν σε αυτό (#1) μέγιστη θεωρητική αυτονομία 370 χλμ. Μένει να δούμε πόση θα είναι αυτή στο καινούργιο μοντέλο. Οι μπαταρίες μπορούν να φορτίσουν και σε παροχή ισχύος έως 150 kW.

Advertisement
Advertisement

Από τον περυσινό Νοέμβριο διέρρευσαν φωτογραφίες από το #3 στις οποίες μπορούμε να δούμε τη μορφή του αμαξώματός του. Πέραν αυτών, η Smart έδωσε στη δημοσιότητα και σκίτσα στα οποία βλέπουμε προτάσεις για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και δυναμικότερη μορφή ενός SUV.

Στο εσωτερικό του, και συγκεκριμένα στο ταμπλό του, αναμένεται να υπάρχουν οθόνες τόσο στον πίνακα οργάνων (9,2 ιντσών) όσο και στο κέντρο τής κονσόλας (12,8 ιντσών).

Advertisement

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τον κινεζικό Τύπο, οι κατά προσέγγιση διαστάσεις τού Smart #3 , πέρα από το μήκος των 4.400 χλστμ. που προαναφέραμε είναι  πλάτος που φτάνει τα 1.800 χλστμ. και ύψος 1.600 χλστμ. Σε ό,τι αφορά στο μεταξόνιό του είναι 2.785 χλστμ.

Advertisement

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά ακριβή στοιχεία που να αφορούν στη μέγιστη ισχύ του. Αναφορικά με την τελευταία, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, η δικίνητη εκδοχή του θα αποδίδει από 154 ίππους έως 272 ίππους.

Εκτός αυτής, θα υπάρξει και μια έκδοση βελτιωμένη από την Brabus η οποία θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες και μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 428 ίππους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το νέο και ακόμα πιο μεγάλο smart #3
Πως οι Κινέζοι έβαλαν τα γυαλιά στους Γερμανούς;
Επίσημο: Αυτό είναι το Smart #1 Brabus με 430+ άλογα!