Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To σύστημα «Stealth» της Chevrolet Corvette E-Ray

Ελλάδα 4:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To σύστημα «Stealth» της Chevrolet Corvette E-Ray

ΝΕΑ

To σύστημα «Stealth» της Chevrolet Corvette E-Ray

ΝΕΑ

Η Chevrolet, θα παρουσιάσει στις 17 Ιανουαρίου λεπτομέρειες για την Corvette E-Ray, την πρώτη υβρική έκδοση στην ιστορία του μοντέλου. 

Advertisement
Advertisement

H Chevrolet Corvette E-Ray σίγουρα θα είναι ένα ορόσημο στην εβδομηντάχρονη, ως τώρα, ιστορία τού μοντέλου. Εναρμονιζόμενοι με τα σύγχρονα δεδομένα στην Αυτοκινητοβιομηχανία, οι άνθρωποι της Chevrolet εξελίσσουν και πρόκειται να παρουσιάσουν σύντομα την έκδοση της Corvette η οποία διαθέτει υβριδικής διάταξης κινητήρα.

Η Corvette E-Ray, όπως ονομάζεται, θα είναι τεχνολογικά προηγμένη και θα έχει αποδοτικό κινητήρα, τόσο σε ό,τι αφορά στην μέγιστη ισχύ του όσο και αναφορικά με την οικονομία καυσίμου. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα στοιχεία που να αφορούν σε αυτά, αλλά οι (ανεπιβεβαίωτες από την εταιρεία) πληροφορίες αναφέρουν ότι το υβριδικό σύστημα θα έχει συνδυαζόμενη μέγιστη δύναμη 608 ίππους και συνδυαζόμενη μέγιστη ροπή 678 Nm.

Advertisement
Advertisement

Η Chevrolet τηρεί «σιγήν ιχθύος» για οτιδήποτε αφορά στο καινούργιο μοντέλο. Ωστόσο, πρόσφατα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο βίντεο και την πληροφορία περί της ύπαρξης του συστήματος «Stealth Mode» στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, σε αυτό βλέπουμε κάποιο από τα πρωτότυπα που χρησιμοποιούνται για την εξέλιξή της συγκεκριμένης έκδοσης, να κινείται τόσο σε χιονισμένη επιφάνεια όσο και εντός πόλης.

Δεν πρόκειται για κάτι που το κάνει… αόρατο από τα ραντάρ αλλά για τη δυνατότητα του οχήματος να εκκινεί και να κινείται για κάποια απόσταση ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Με την επιλογή του από τον οδηγό, απενεργοποιείται ο χωρητικότητας 6,2 λίτρων V8. Έτσι, μην κάνοντας θόρυβο υπό αυτές τις συνθήκες, η Corvette E-Ray θα περνά… απαρατήρητη.

Advertisement

Η Chevrolet, πρόκειται να ανακοινώσει επισήμως στοιχεία για το νέο μοντέλο στις 17 Ιανουαρίου. Έκτοτε, θα γνωρίζουμε περισσότερα τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για την υπάρχουσα διάταξη του υβριδικού συστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ντριφτάροντας στον πάγο με την Chevrolet Corvette E-Ray (+video)
Όλες οι Corvette στην πίστα!
Χορογραφία για να κλέψουν ένα τροχό από Corvette (+video)

Advertisement