Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το σίριαλ του αυτοκινήτου-φάντασμα σε νέα επεισόδια

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το σίριαλ του αυτοκινήτου-φάντασμα σε νέα επεισόδια

ΝΕΑ

Το σίριαλ του αυτοκινήτου-φάντασμα σε νέα επεισόδια

ΝΕΑ

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών. Και αυτό χωρίς να έχει καν βγει ούτε ένα σχέδιο για αυτό.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει ένα αυτοκίνητο που εδώ και μία πενταετία τουλάχιστον ακούγεται παντού, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ούτε ως πρωτότυπο. Μιλάμε προφανώς για το αυτοκίνητο της Apple, το οποίο πηγαίνει και έρχεται σε διάφορα δημοσιεύματα ανά τον κόσμο, και παίρνει διαρκείς αναβολές ως προς τον χρόνο της παρουσίασής του.

Τα νέα δεδομένα το θέλουν να μην εμφανίζεται μέσα στο 2025, αλλά να πάει ένα χρόνο αργότερα, το 2026. Μιλάμε δηλαδή για πάνω από 10 χρόνια από τότε που ακούστηκε για πρώτη φορά, στο μακρινό 2014.

Από τότε η εταιρία έχει κατοχυρώσει πολλά συστήματα και τεχνολογίες σχετικές με τα αυτοκίνητα ενώ κατά καιρούς έχουν ανακοινωθεί πολλές συνεργασίες με μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποιο ξεκάθαρο πλάνο.

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Τιμ Κουκ και τα υπόλοιπα στελέχη χειρίζονται την εξέλιξη του αυτοκινήτου ως έργο υψηλής προτεραιότητας και κανείς στην Apple δεν επιτρέπεται να μιλήσει γι’ αυτό.

Οι αναλυτές πάντως πιστεύουν ότι η Apple δεν πρόκειται να κάνει πίσω και δεν θα το ακυρώσει. Όμως για άλλη μια φορά παίρνει αναβολή, και πάμε πλέον αισίως για το 2026.

Το Apple Car πάντως αναμένεται να δώσει μεγάλη έμφαση στα ψηφιακά του μέσα και θα αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος της Apple, σε άμεση σύνδεση με όλες τις άλλες συσκευές της εταιρίας.

Advertisement

Αυτό που ίσως δεν φθάσει στον βαθμό που αρχικά προβλεπόταν είναι οι δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης, λόγω και του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα και σε νομοθετικό επίπεδο.

Θα είναι πάντως ηλεκτρικό και με ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην σύγχρονη τεχνολογία για την ασφάλεια των επιβατών και την ψυχαγωγία τους.

Advertisement

Η Apple θέλει να κρατήσει τα πάντα μυστικά, παρά όλες τις φήμες ότι μια πιθανή επιβεβαίωση θα μπορούσε να έρθει μέσα στο 2023. Το πιθανότερο πάντως είναι να δούμε μία πρώτη εικόνα του αυτοκινήτου μέσα στο 2025. Αλλά και πάλι μην υπολογίζετε σε αυτό, γιατί το σίριαλ μπορεί να κρατήσει πολλές ακόμα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Apple θα φέρει την επανάσταση στα ταμπλό;
Με συρόμενες πόρτες το Apple Car;
Apple Car: Οι μεγάλες προσδοκίες και η πεζή πραγματικότητα

 

Advertisement