Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To ψηφιακό κλειδί της BMW τώρα και σε τηλέφωνα Android

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ψηφιακό κλειδί της BMW τώρα και σε τηλέφωνα Android

ΝΕΑ

To ψηφιακό κλειδί της BMW τώρα και σε τηλέφωνα Android

ΝΕΑ

Για όσους έχουν τηλέφωνα με λειτουργικό Android η BMW δίνει πλέον την δυνατότητα και σ’ αυτούς να χρησιμοποιούν την συσκευή τους για να ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητό τους.

Advertisement
Advertisement

Το Digital Key είναι μία από τις ευκολίες που παρέχει η BMW στους πελάτες της η οποία μέχρι τώρα δεν ήταν διαθέσιμη σε τηλέφωνα Android.

Πρόσφατα η εταιρία ανακοίνωσε ότι ξεκινά να προσφέρει αυτή την λειτουργία σε κατόχους smartphone της Google και της Samsung, και πιο συγκεκριμένα τις ναυαρχίδες των εταιριών, τα Google PIxel 6 και Pixel 6 Pro και τα Galaxy S21 αντίστοιχα.

Προς το παρόν η υπηρεσία παρέχεται σε κάποιες επιλεγμένες χώρες και σιγά-σιγά θα επεκταθεί σε όσες αγορές δραστηριοποιείται η εταιρία. Παράλληλα θα συμπεριληφθούν και άλλες συσκευές έτσι ώστε να καλύπτεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος καταναλωτών.

Advertisement
Advertisement

Με το Digital Key γίνεται πιο εύκολη η ζωή του οδηγού, καθώς αντί για κλειδί μπορεί να χρησιμοποιεί το smartphone για να ξεκλειδώνει ή να κλειδώνει το αυτοκίνητο, κρατώντας το δίπλα στην χειρολαβή της πόρτας του οδηγού.

Μπορεί επίσης να εκκινήσει τον κινητήρα τοποθετώντας το στην ειδική θήκη για ασύρματη φόρτιση και μπορεί να ελέγχεται μέσω της εφαρμογής My BMW app.

Σε επόμενη φάση της εξέλιξής του, η BMW θα κάνει εφικτό να μπορεί να μοιράζεται ο κωδικός μεταξύ πέντε φίλων ή συγγενών. Η ΒΜW έχει κάνει σημαντικά βήματα στην χρήση του smartphone για τον έλεγχο των αυτοκινήτων της και ως προς αυτό έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με την Google και την Samsung.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Concept XM αποκαλύπτει το νέο στυλ των πολυτελών BMW
Νέο, επετειακό λογότυπο για τις BMW «M»!
BMW M: Ετοιμάζει το ισχυρότερο μοντέλο της;

 

Advertisement