Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρωτότυπο Mercedes-Maybach 6 θα είναι το αυτοκίνητο του Batman

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρωτότυπο Mercedes-Maybach 6 θα είναι το αυτοκίνητο του Batman

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο Mercedes-Maybach 6 θα είναι το αυτοκίνητο του Batman

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο του Batman στην ταινία «The Flash», αποκαλύφθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι το πρωτότυπο Mercedes-Maybach 6.

Advertisement
Advertisement

Ο Batman σε όλες τις εκδοχές του, είναι ένας γοητευτικός τύπος που οδηγεί πάντα ένα στυλάτο και πολύ ικανό αυτοκίνητο σε ότι έχει να κάνει με το στυλ και τις επιδόσεις.

Σε αυτή εδώ τη νέα ταινία, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το αυτοκίνητο του Bruce Wayne για τις δημόσιες εμφανίσεις του, μια και δεν μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις σκηνές της ταινίας με το Batmobile. Ούτως ή άλλως, η ταινία για την οποία αναφερόμαστε, δεν είναι μια από αυτές που έχουν κεντρικό πρόσωπο τον Batman αλλά θα εμφανιστεί και αυτός ο ήρωας, μια και είναι του ίδιου Studio. Στο «The Flash» που είναι η πιο πρόσφατη ταινία της DC Comics/Warner Bros που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2022, θα εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες των Universal Studio. Ανάμεσά τους, οι δύο Batman, Ben Affleck και Michael Keaton, με τον δεύτερο να παίζει στην προκειμένη περίπτωση τον Nick Fury.

Advertisement
Advertisement

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Andy Muschietti και ενώ όλες οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται κρυφές, κάποιες λεπτομέρειες όπως αυτή του αυτοκινήτου που θα οδηγεί ο Keaton, αποκαλύφθηκε πρόωρα. Τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται επί του παρόντος σε τοποθεσία στο Λονδίνο, από όπου και οι εικόνες με το πρωτότυπο της Mercedes-Maybach και τον Michael Keaton. Για το πρωτότυπο της Mercedes, δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να «ανακατεύεται» με την τέχνη, μια και πριν λίγους μήνες το είδαμε και σε video clip του Drake. Στην περίπτωση του Batman, το Vision φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του Batman, μια και είναι κομψό και επιβλητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Maybach S 680: Με V12
Η BMW ακολουθεί τη λογική της Maybach
Η Porsche βοήθησε στην κατασκευή της Mercedes-Benz 500 E (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement