Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ποδήλατο της Hummer είναι 2×2

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ποδήλατο της Hummer είναι 2×2

ΝΕΑ

Το ποδήλατο της Hummer είναι 2×2

ΝΕΑ

Η GMC Hummer παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό ποδήλατο με κίνηση και στους δύο τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Την GMC Hummer την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα θηριώδη SUV και pick up φορτηγά της. Πριν από περίπου δύο χρόνια η Hummer παρουσίασε και το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο είχε ακραίες επιδόσεις και πολυτέλεια επιπέδου… Rolls Royce.

Για να δώσει ακόμα ένα «παιχνίδι» στους πελάτες της η Hummer αποφάσισε να κατασκευάσει, σε συνεργασία με την Ricon, ένα επίσης ακραίο ηλεκτρικό ποδήλατο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hummer δημιουργεί ένα ποδήλατο καθώς πίσω στο μακρινό 2000 είχε παρουσιάσει σε συνεργασία με την Montague ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο βουνού.

Advertisement
Advertisement

Κοιτάζοντας και μόνο το GMC Hummer EV AWD μπορείς να συμπεράνεις ότι πρόκειται για ένα δυναμικό ποδήλατο. Οι μεγάλοι τροχοί με τα χοντρά, τρακτερωτά ελαστικά της Kenda συνοδεύονται από ένα στιβαρό πλαίσιο το οποίο κρύβει μέσα του την αποσπώμενη μπαταρία του 1 kWh. Το EV AWD διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε τροχό, με απόδοση 750 kW της Bafang και η κίνηση μεταφέρεται και στους δύο τροχούς.

Το σύνολο διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, την Cruise, την Traction και την Adrenaline. Στην πρώτη περίπτωση η κίνηση μεταφέρεται μόνο στον πίσω τροχό, στην επιλογή Traction η δύναμη μεταφέρεται μόνο στον εμπρός τροχό, ενώ στην επιλογή Adrenaline η ισχύς φτάνει και στους δύο τροχούς. Η τελική ταχύτητα του ποδηλάτου φτάνει τα 45 χλμ/ώρα, ενώ η τιμή του ξεπερνάει τις 4.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα κατασκευάσει μικρότερο Hummer η GMC;
Που θα σταματούσε αυτό το ηλεκτρικό Hummer;
Αυτό είναι το Hummer της Κίνας

Advertisement