Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Που θα σταματούσε αυτό το ηλεκτρικό Hummer;

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που θα σταματούσε αυτό το ηλεκτρικό Hummer;

Mobility

Που θα σταματούσε αυτό το ηλεκτρικό Hummer;

Mobility

Με ερπύστριες αντί για ζαντολάστιχα, το ηλεκτρικό Hummer δείχνει ασταμάτητο και έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε είδους «αναποδιά» στο διάβα του.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό Hummer είναι μια πρόταση ης αυτοκινητοβιομηχανίας έτσι και αλλιώς εντυπωσιακή αλλά με ερπύστριες γίνεται πραγματικά… τρομακτική!

Στην ψηφιακή απεικόνιση, που κοινοποιήθηκε στο Instagram από το innov8designlab και δημιουργήθηκε στις αρχές Ιουλίου για να γιορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, βλέπουμε μια διαφορετική εκδοχή του ικανότατου ηλεκτρικού SUV. Κάπως έτσι δικαιολογούνται οι σημαίες στο πίσω μέρος της καρότσας, ενώ και το αμάξωμα έχει διακόσμηση με τα αστέρια της σημαίας των ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, αυτά τα προσέχει κανείς σε δεύτερο χρόνο και αφού ξεπεράσει την όψη των ερπυστριών στη θέση των τυπικών τροχών. Σε αυτή την προσεγμένη είναι η αλήθεια, ψηφιακή απεικόνιση, το GMC Hummer EV έχει επίσης και νέα ανάρτηση με πολύ μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με την τυπική έκδοσή του. Την εικόνα του μοντέλου διαφοροποιούν και οι πηγές φωτός από LED’s στο επάνω μέρος του αμαξώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το Hummer της Κίνας
Πότε επιστρέφουν το Hummer και η GM στην Ευρώπη;
Το Ελληνικό Hummer που σαρώνει τα σύνορα (+video)