Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα κατασκευάσει μικρότερο Hummer η GMC;

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα κατασκευάσει μικρότερο Hummer η GMC;

ΝΕΑ

Θα κατασκευάσει μικρότερο Hummer η GMC;

ΝΕΑ

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Hummer Pickup προορίζεται κυρίως για την αμερικανική αγορά. Πώς θα μπορούσε να υπάρξει κάτι αντίστοιχο και στην ευρωπαϊκή;

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία τού νέου ηλεκτροκίνητου GMC Hummer Pickup βασίστηκε στα δεδομένα που ισχύουν και αφορούν στην αμερικανική αυτοκινητική κουλτούρα. Αυτό σημαίνει ότι απευθύνεται κατά βάση στην εκεί αγορά και δευτερευόντως σε πελάτες άλλων χωρών, οι οποίοι θέλουν (και έχουν την οικονομική δυνατότητα) να το αποκτήσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον αμερικανικό Τύπο, τα στελέχη της General Motors (στην οποία ανήκει η GMC) σκέφτονται το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και ένα μικρότερων διαστάσεων Hummer το οποίο να προορίζεται για άλλες αγορές μεταξύ των οποίων και η ευρωπαϊκή.

Advertisement
Advertisement

Βάσει όσων έγιναν γνωστά, οι σχεδιαστές του τμήματος που έχει η GM στην Καλιφόρνια έλαβαν την εντολή να προτείνουν σχέδια για ένα μικρότερο αμιγώς ηλεκτρικό Hummer Pickup. Μάλιστα, δόθηκε προτεραιότητα στο πρόγραμμα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται.

Βεβαίως, από την General Motors δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση για το δημοσίευμα, ενώ ο κ. Mikhael Farah, εκπρόσωπος Τύπου τής GMC, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά. Πάντως, στην περίπτωση που εγκριθεί η εξέλιξη και παραγωγή ενός μικρότερου σε διαστάσεις αμιγώς ηλεκτρικού Hummer αυτό θα μπορούσε να βασίζεται στην πλατφόρμα «Ultium».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hummer EV, ψηλώνει για να… ξεκολλήσει (+video)
Το ηλεκτρικό Hummer, οι κάβουρες και ο LeBron James (+video)
Συνεργασία General Motors και Honda

 

Advertisement