Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο premium όχημα για… γκολφ είναι της Mansory

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο premium όχημα για… γκολφ είναι της Mansory

ΝΕΑ

Το πιο premium όχημα για… γκολφ είναι της Mansory

ΝΕΑ

Η Mansory αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αυτοκίνητα γκολφ και το αποτέλεσμα είναι ασύλληπτο.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory είναι μια premium εταιρεία από τη Γερμανία που ασχολείται με τις βελτιώσεις πολυτελών αυτοκινήτων. Από την γερμανική εταιρεία έχουμε δει απίστευτα μοντέλα όπως τη Ferrari F9XX, την Aston Martin DBX, την Lamborghini Urus EVO Coupe, την Mercedes SL και πολλά ακόμα τα οποία βρίθουν πολυτέλειας και εκλεπτυσμένων υλικών.

Η τελευταία δουλειά της Mansory παρόλα αυτά είχε να κάνει μια άλλη κατηγορία αυτοκινήτων, τα αυτοκίνητα γκόλφ. Η βάση αυτής της νέας βελτίωσης είναι το Garia Supersport, ένα αυτοκίνητο που ξεκίνησε ως μια σχεδιαστική εργασία της Mercedes-Benz με την Smart.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory λοιπόν πήρε όλα αυτά τα στοιχεία και τα εκτόξευσε σε ένα μοναδικό επίπεδο πολυτέλειας και εξοπλισμού. Αρχικά, το εξωτερικό αμάξωμα έχει αντικατασταθεί από ένα σφυρήλατο ανθρακονημάτινο κιτ, με το χαρακτηριστικό μοτίβο που χρησιμοποιεί η Mansory στα supercars. Οι τροχοί είναι μεγαλύτεροι, τα φτερά είναι πιο φαρδιά, ενώ υπάρχει και διαχύτης στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα έχει εμπλουτιστεί με τιρκουάζ δέρμα στα καθίσματα και καινούριο σύστημα infotainment 10,1 ιντσών με συνδεσιμότητα. Όσο για τις επιδόσεις, το Garia Superport παραμένει ένα απλό όχημα γκόλφ με τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 11 ίππους και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 70 χλμ./ώρα. Η αυτονομία ωστόσο από την μπαταρία των 10,2 kWh είναι εντυπωσιακή καθώς φτάνει τα 80 χιλιόμετρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mansory έχει κάτι να πει και για τη Mercedes SL
Το Mansory Gronos EVO C είναι η απόλυτη Mercedes G-Class
Η Mansory άλλαξε τα φώτα στη Ferrari SF90

Advertisement