Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mansory έχει κάτι να πει και για τη Mercedes SL

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mansory έχει κάτι να πει και για τη Mercedes SL

ΝΕΑ

H Mansory έχει κάτι να πει και για τη Mercedes SL

ΝΕΑ

Δεν είναι η πρώτη και όπως όλα δείχνουν, ούτε η τελευταία φορά που η Mansory παίρνει ένα κατά γενική ομολογία όμορφο αυτοκίνητο και το κάνει ολίγον τι, αμφιλεγόμενο, όπως τώρα με τη Mercedes SL.

Advertisement
Advertisement

Με ευρεία χρήση ανθρακονήματος και ποιοτικής βαφής, η Mansory προτείνει μια παραλλαγή της Mercedes SL που αμφιβάλλουμε αν θα τη ζητήσει κάποιος.

Πάνω στην 7η γενιά της SL, η Mansory δημιουργεί ένα σύνολο που δύσκολα ξεχνά κανείς. Με πρόσθετα από ανθρακόνημα που αυξάνουν το πλάτος του αυτοκινήτου και αισθητικές επεμβάσεις στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, η πρόταση της Mansory απευθύνεται σε κάγκουρες με βαθιές τσέπες. Προτείνει επίσης και την αναβάθμιση του κινητήρα για καλύτερες επιδόσεις και απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Εντυπωσιακές είναι και οι ζάντες αλουμινίου που έχουν διάμετρο 22 ιντσών, ενώ κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και το εσωτερικό με το λευκό δέρμα να καλύπτει τις περισσότερες επιφάνειες ως επένδυση. Σε ότι αφορά στις επιδόσεις, η έκδοση P720 που προτείνει ο βελτιωτικός οίκος, έχει –προφανώς- 720 ίππους που αρκούν για να στείλουν το αυτοκίνητο από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 332 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai Τσάπαλος Α.Ε.: Τα οφέλη του εξουσιοδοτημένου σέρβις!
Η πρώτη ηλεκτρική Alfa Romeo ετοιμάζεται!
Δεκαθέσιο επιβατικό κανείς;