Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: Ετοιμάζει Astra crossover;

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Ετοιμάζει Astra crossover;

ΝΕΑ

Opel: Ετοιμάζει Astra crossover;

ΝΕΑ

Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι της Opel κάνουν δοκιμές εξέλιξης με πρωτότυπα τα οποία διαθέτουν το αμάξωμα του Astra χωρίς καμουφλάζ και με αυξημένο ύψος από το έδαφος συγκριτικά αυτό του μικρομεσαίου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Τα ερωτήματα για τι θα είναι αυτό το μοντέλο πληθαίνουν. Το γεγονός ότι η Opel δεν επιδιώκει να κρύψει κάτι στο αμάξωμα… κινεί υποψίες! Πρόκειται για μια crossover έκδοση του νέας γενιάς Astra η οποία θα προστεθεί στην παρούσα γκάμα της ή για κάτι άλλο στο οποίο απλώς έχει τοποθετηθεί το συγκεκριμένο αμάξωμα;

Επίσης, δεν αποκλείεται και η περίπτωση να είναι ένα καινούργιο μοντέλο τού Ομίλου Stellantis (στον οποίο ανήκει η γερμανική εταιρεία), τα πρωτότυπα του οποίου φέρουν το συγκεκριμένο αμάξωμα.

Οι πληροφορίες οι οποίες υπάρχουν ως τώρα γι’ αυτό είναι ελάχιστες, ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται για ένα νέο μοντέλο της Opel. Αυτό ενδεχομένως να είναι το καινούργιο Crossland. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο παρουσιάστηκε το 2017 και η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι ως το 2025 θα εμφανιστεί η νέα γενιά του.

Advertisement
Advertisement

Καθώς η Opel είναι μέλος τής Stellantis υπάρχουν πολλές επιλογές γι’ αυτό. Η εταιρεία έχει γνωστοποιήσει ότι το νέο Crossland θα διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή. Αυτό σημαίνει ότι βασίζεται στην πλατφόρμα «CMP», όπως και στην «eCMP», αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμάζουμε το Ελληνικό Car of the Year για το 2023
Opel Corsa: Με άρωμα γυναίκας
Η Opel έσπασε το κοντέρ των πωλήσεων τον Ιανουάριο!