Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Opel Astra στην ηλεκτρική εποχή

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Opel Astra στην ηλεκτρική εποχή

ΝΕΑ

To νέο Opel Astra στην ηλεκτρική εποχή

ΝΕΑ

Το Astra γίνεται plug-in υβριδικό και από το 2023 αμιγώς ηλεκτρικό (Astra-e). Τολμηρός σχεδιασμός με τη χαρακτηριστική μάσκα Vizor, προαιρετικλη διχρωμία και φώτα Intelli-Lux LED, Pixel με 168 στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Η Opel θα προσφέρει το νέο Astra ως plug-in hybrid σε δύο επίπεδα απόδοσης και από το 2023 ως πλήρως ηλεκτρικό Astra-e.

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο Opel Astra: Η Opel αποκαλύπτει τη νέα, έκτη γενιά του best seller της στη μικρή-μεσαία κατηγορία.

Με το νέο μοντέλο, ο Γερμανός κατασκευαστής ανοίγει τώρα το επόμενο κεφάλαιο της 30χρονης ιστορίας του Astra, αφού για πρώτη φορά, θα είναι διαθέσιμο και με ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Έτσι η νέα γκάμα του Astra έχει κάτι για όλους σε ότι αφορά τις εναλλακτικές επιλογές κίνησης.

Είναι το πρώτο Opel που θα παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ηλεκτρικού κινητήρα, plug-in υβριδικού ή κινητήρα καύσης, από 110 έως 225 ίππους. Έτσι η Opel συνδυάζει την οδηγική διασκέδαση με την απόδοση και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Advertisement

«Το νέο Opel Astra είναι μοναδικό – μαζί του, η Opel καθορίζει μια νέα εποχή. Αυτό ισχύει για ολόκληρη τη γκάμα κινητήρων μέχρι το ηλεκτρικό μπαταρία Astra-e, καθώς και για τις κορυφαίες τεχνολογίες και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Η Opel θέτει πρότυπα με αυτό το αυτοκίνητο, το οποίο έχει ό, τι χρειάζεται για να γίνει και πάλι μπεστ σέλερ » λέει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Opel, Uwe Hochgeschurtz.

Advertisement

Το νέο Astra έχει μήκος 4.374 χιλιοστά και πλάτος 1.860 χιλιοστά. Είναι μόλις 4,0 mm πιο μεγάλο από τον προκάτοχό του. Το μεταξόνιο αυξήθηκε κατά 13 mm στα 2.675 mm με το πορτ μπαγκάζ να φτάνει έως και τα 1.250 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Το νέο Astra βασίζεται στην τρίτη γενιά της πλατφόρμας EMP2.

Advertisement

Οι παραγγελίες για το νέο Opel Astra ανοίγουν το φθινόπωρο, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνουν στις αρχές του 2022.

Αρχικά θα λανσαριστεί ως σπορ πεντάθυρο με γραμμές που παραπέμπουν και σε κουπέ ενώ  θα ακολουθήσει το Astra Sports Tourer (στέισον). Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της νέας γενιάς θα παρουσιαστεί και το ηλεκτρικό Astra-e.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο Opel Astra
Opel Astra 1.2T 145 PS VS SEAT Leon 1.5 Eco TSI FR 150 PS
Τι ξεχωριστό έχει το αυτόματο κιβώτιο CVT του νέου Opel Astra;