Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Νοέμβριο η αποκάλυψη της νέας Ferrari Icona

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Νοέμβριο η αποκάλυψη της νέας Ferrari Icona

ΝΕΑ

Το Νοέμβριο η αποκάλυψη της νέας Ferrari Icona

ΝΕΑ

Η εταιρεία από το Μαρανέλο καλεί τους φίλους της σε μια ιδιωτική εκδήλωση, μέσω πρόσκλησης και ενός… μυστηριώδους κιβωτίου.

Advertisement
Advertisement

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός. Και στην περίπτωση του επόμενου supercar της σειράς Ferrari “Icona Series” η συγκεκριμένη παροιμία ταιριάζει απόλυτα.

Αυτό διότι επιβεβαιώνονται πλήρως οι χρήστες του φόρουμ “Ferrari Chat” που έκαναν λόγο για την έλευση του τρίτου μέλους της οικογένειας υπερ-σπάνιων μοντέλων, μετά τις Monza SP1 και SP2.

Η επιβεβαίωση γίνεται από έναν πιστό οπαδό της Ferrari, ο οποίος δημοσίευσε μία πρόσκληση στο Instagram. Μέσω αυτής, η μάρκα από το Μαρανέλο καλεί τους διαπιστευμένους ιδιοκτήτες των Ferrari Monza να δώσουν το «παρών» σε ιδιωτική εκδήλωση στην Ιταλία, τον Νοέμβριο και πιθανότητα στο περιθώριο της εκδήλωσης Finali Mondiali που θα διεξαχθεί το διάστημα 16-22 Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από την πρόσκληση, οι άνθρωποι της Ferrrari φρόντισαν να κάνουν και ένα δώρο στους προσκεκλημένους. Πρόκειται για μια μινιατούρα του εμβληματικού μηχανικού κιβωτίου τύπου “χτένι” (σαν αυτό που ενσωμάτωναν οι κλασικές Ferrari), κάτι που – ενδεχομένως- υποδηλώνει πως το επερχόμενο μοντέλο θα είναι επίσης χειροκίνητο.

Advertisement

Επιπροσθέτως, η πρόσκληση καθιστά ξεκάθαρο πως το τρίτο μέλος της σειράς “Icona Series” θα αντλεί έμπνευση από την αγωνιστική Ferrari 330 P4 του 1967, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιεί το αμάξωμα της LaFerrari Aperta και επομένως θα είχε αφαιρούμενη (σκληρή ανθρακονημάτινη ή υφασμάτινη) οροφή.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινείται από τον ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 λτ. της 812 Competizione που παράγει 830 PS/ 692 Nm ροπής. Και εφόσον συνδυαζόταν με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων θεωρείται βέβαιο πως θα ενθουσίαζε πολλούς πιστούς οπαδούς της μάρκας.

Τέλος, να σημειωθεί πως θα πρόκειται για ένα υπερ-σπάνιο μοντέλο και ως εκ τούτου δεν θα προκαλεί έκπληξη αν κοστίζει κοντά στα 2,5 εκ. ευρώ.

Ferrari Monza SP1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari SF90 Stradale: Έτσι έσπασε το ρεκόρ (video)
Χαμός από Ferrari στον Πειραιά – Δείτε βίντεο
Ferrari: Ετοιμάζει turbo V12;

Advertisement