Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Γνωρίστε το νέο Toyota Yaris

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Γνωρίστε το νέο Toyota Yaris

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Γνωρίστε το νέο Toyota Yaris

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με νέα σχεδίαση, δυναμικό look και εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά “καλούδια”, το καινούργιο Toyota Yaris έχει βάλει… πλώρη για την κορυφή των ελληνικών πωλήσεων νέων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota Yaris έχει γνωρίσει την επιτυχία, μιας και αποτελεί το μοντέλο που έχει στρογγυλοκαθίσει αρκετές φορές στην πρώτη θέση των πωλήσεων τα τελευταία 7 χρόνια.

Το νέο Toyota Yaris έρχεται με νέα πλατφόρμα New Global Architecture (TNGA), η οποία πρώτη φορά τοποθετείται σε μικρό αυτοκίνητο.

Σχεδιαστικά, είναι φαρδύτερο, χαμηλότερο και πιο συμπαγές, ενώ δίνει μία αίσθηση της «συμπυκνωμένης δύναμης». Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η επιλογή των μηχανικών της φίρμας να λανσάρουν και ισχυρότερες εκδόσεις του μικρού μοντέλου, όπως είναι το Toyota GR Yaris.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ τις τιμές του νέου Toyota Yaris

Διαβάστε επίσης: Ξεπούλησε σε λιγότερο από 6 μέρες το Toyota GR Yaris

Advertisement

Κάτω από το καπό συναντάμε 3 διαφορετικά κινητήρια σύνολα με τη βασική να αποτελεί την επιλογή του 1 λίτρου και των 72 ίππων. Στα 1.500 cc προσφέρεται η ατμοφαιρική έκδοση των 125 ίππων, καθώς και της υβριδικής των 116 ίππων.

Το συνολικό μήκος έχει μειωθεί σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο (3.940 mm έναντι των 3.950), ενώ το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 50 mm, δημιουργώντας πρόσθετο χώρο στη καμπίνα των επιβατών και χαρίζοντας καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Advertisement

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην πρώτη μας δοκιμή του νέου Toyota Yaris εδώ!