Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο supercar της Alfa Romeo ξεπούλησε πριν παρουσιαστεί!

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο supercar της Alfa Romeo ξεπούλησε πριν παρουσιαστεί!

ΝΕΑ

Το νέο supercar της Alfa Romeo ξεπούλησε πριν παρουσιαστεί!

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του νέου μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως από την Alfa Romeo μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι πως η ιταλική εταιρεία έχει δεχτεί προ-παραγγελίες και προκαταβολές, σχεδόν όση και η συνολική του παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Στις πρώιμες αναφορές για το μοντέλο, γίνεται λόγος για το 6C ως όνομα, γεγονός που το «συνδέει» με την 8C (φωτο) την οποία και αντικαθιστά θεωρητικά στη γκάμα της Alfa Romeo.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα μοντέλο που δεν έχει πάρει καν έγκριση από το ΔΣ τον Όμιλο Sellantis, στον οποίο ανήκει η Alfa Romeo, προκειμένου να προχωρήσει η παραγωγή του. Βέβαια αυτό είναι κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως έχει διαβεβαιώσει και ο επικεφαλής της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato.

Advertisement
Advertisement

Με δεδομένη και τη δήλωσή του σχετικά με το αυτοκίνητο, «αν πάρεις μια τέτοια απόφαση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι άλλοι θα θεωρήσουν πως απλά τρελάθηκες», εύκολα συμπεραίνει κανείς πως το νέο μοντέλο δεν θα είναι ηλεκτρικό. Το μηχανικό σύνολο με το οποίο θα «πορευτεί» το νέο αυτό supercar της Alfa Romeo, αναμένεται να είναι το V6 των 2,9 λίτρων που έχουμε δει μέχρι και με 540 ίππους στις Giulia GTA και GTAm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Peugeot 308 PHEV δείχνει τον δρόμο
Εταιρεία με μοντέλο συνδρομητικών ΙΧ αποκτά e-scooters και e-bikes!
Aston Martin: Κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει Μπαχρέιν