Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο sedan της BYD προκαλεί τρόμο με 1.200+ ίππους

Ελλάδα 11:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο sedan της BYD προκαλεί τρόμο με 1.200+ ίππους

ΝΕΑ

To νέο sedan της BYD προκαλεί τρόμο με 1.200+ ίππους

ΝΕΑ

Το BYD YangWang U7 είναι έτοιμο να κλείσει στόματα βάζοντας δύσκολα στο Tesla Plaid S και στη Mercedes EQS.

Advertisement
Advertisement

Η BYD έδωσε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το νέο της sedan το οποίο είναι πραγματικά εξωπραγματικό σε επιδόσεις. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι Κινέζοι θέλουν να κοντράρουν στα ίσια την Tesla και το πανίσχυρο Model S Plaid των 1.020 ίππων, ωστόσο τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι το νέο YangWang U7 έχει βάλει πολύ ψηλότερα τον πήχη.

Απόδειξη αυτού είναι ότι το U7 από τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες είναι σε θέση να παράξει 1.287 ίππους ξεπερνώντας κατά σχεδόν 260 ίππους το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Tesla. Για να το καταλάβετε καλύτερα γιατί μιλάμε αρκεί να αναφέρουμε ότι το sedan της BYD αποδίδει διπλάσια ισχύ από μια BMW M5 Competition!

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, η BYD έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες για το premium ηλεκτρικό της μοντέλο το οποίο είναι εντυπωσιακό. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι η αεροδυναμική του σχεδίαση και οι σπορ γραμμές στο εμπρός και πίσω μέρος, ενώ η αποτελεσματικότητα του αεροδυναμικού δείκτη 0,195 Cd που επιτυγχάνει το αυτοκίνητο εκτός από καλές επιδόσεις βοηθάει και στην αυτονομία.

Το U7 είναι εξοπλισμένο με μια τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 135,5 kWh η οποία χαρίζει αυτονομία 800 χιλιομέτρων στο sedan. Όσο για τις επιδόσεις, αυτές θα είναι εκρηκτικές με τις επιταχύνσεις να είναι επιπέδου hypercar και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 270 χλμ./ώρα.

Advertisement

Παράλληλα με τις τρομακτικές επιδόσεις και τον premium εξοπλισμό, η BYD θα εξοπλίσει το YangWang U7 με ένα νέο σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3 το οποίο θα χρησιμοποιεί τεχνολογία αισθητήρων Lidar.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το επόμενο project της BYD περιλαμβάνει ηλεκτρικό scooter (+video)
Το ηλεκτρικό BYD ΕΤP3 στην τριάδα των best-sellers
H BYD ξεπέρασε και τον Όμιλο Volkswagen στην Κίνα