Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Renault Symbioz και τι αντιπροσωπεύει

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Renault Symbioz και τι αντιπροσωπεύει

ΝΕΑ

To νέο Renault Symbioz και τι αντιπροσωπεύει

ΝΕΑ

Η Renault θα παρουσιάσει σύντομα ένα νέο SUV μοντέλο της το οποίο ονομάζει Symbioz και το οποίο θα μπει εμβόλιμα μεταξύ του Captur και του Austral.

Advertisement
Advertisement

Η Renault δημοσίευσε κάποιες πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της το οποίο ονόμασε Symbioz, θέλοντας να επισημάνει τη σχέση των επιβατών με το όχημα κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους.

Αυτές, ουσιαστικά δείχνουν την ονομασία του, το γενικό περίγραμμα του αμαξώματός του και τον εσωτερικό χώρο οποίος φαίνεται ότι θα είναι ευρύχωρος και θα διαθέτει και την πανοραμική οροφή «Solarbay».

Advertisement
Advertisement

Η Σίλβια Ντος Σάντος, επικεφαλής Ονομαδοτοσίας του Τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Για το νέο οικογενειακό μοντέλο μας compact διαστάσεων θέλαμε έναν προσδιορισμό που να τονίζει την ανθρώπινη σπουδαιότητα, που εκφράζει τον στενό δεσμό μεταξύ μιας οικογένειας και του αυτοκινήτου της.

»Η ονομασία Symbioz δείχνει με τον ιδανικό τρόπο τη ζωή μας με το αυτοκίνητό μας, ένας “τόπος” όπου οι επιβάτες γίνονται ένα με το όχημα και το περιβάλλον».

Η «Συμβίωση» αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός της Άνοιξης. Βασίζεται στην πλατφόρμα «CMF-B» και κάποιοι θεωρούν ότι θα είναι κάτι αντίστοιχο του Nissan Qashqai.

Advertisement

Η Renault ανακοίνωσε ότι το μήκος του Symbioz θα φτάνει τα 4,41 μέτρα και θα διαθέτει τον υβριδικής διάταξης κινητήρα τεχνολογίας E-Tech των 145 ίππων ο οποίος υπάρχει ήδη στο Captur.

Advertisement

Εντός του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Renault το οποίο πιθανόν θα ζυγίζει λιγότερο από 1.500 κιλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Παρίσι… βάζει πλάτη στη Renault!
Η Renault ετοιμάζει τον μεγάλο αντίπαλο του Toyota C-HR
Γαλλία: Μέτρα εναντία στα EV που κατασκευάζονται στην Κίνα