Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο MINI Countryman μπορεί να ξεπαρκάρει μέσω κινητού τηλεφώνου

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο MINI Countryman μπορεί να ξεπαρκάρει μέσω κινητού τηλεφώνου

ΝΕΑ

Το νέο MINI Countryman μπορεί να ξεπαρκάρει μέσω κινητού τηλεφώνου

ΝΕΑ

Για όσους δεν τα πάνε καλά με το παρκάρισμα και το ξεπαρκάρισμα το νέο MINI Countryman (που θα το δούμε μέχρι τέλος του έτους) έχει τη λύση…

Advertisement
Advertisement

Η τρίτη γενιά του MINI Countryman αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες και όπως οι περισσότεροι έχετε παρατηρήσει διατηρεί τις κλασικές σχεδιαστικές γραμμές του.

Η ολοκαίνουργια γενιά είναι μεγαλύτερη σε ύψος και μήκος κατά έξι και δεκατρία εκατοστά αντίστοιχα, ενώ από πλευράς χώρων και αυτοί είναι μεγαλύτεροι προσφέροντας περισσότερη άνεση σε όσους το χρησιμοποιούν ως οικογενειακό.

Το δημοφιλές και trendy θα τολμούσαμε να πούμε όχημα ελευθέρου χρόνου θα είναι διαθέσιμο μόνο ως ηλεκτρικό και με δύο επίπεδα ισχύος. Η μία έκδοση θα αφορά στο Countryman E, το οποίο έχει αυτονομία 462 χιλιομέτρων, αποδίδει 201 ίππους και έχει 250 Nm ροπής. Η δεύτερη έκδοση αφορά στην Countryman SE ALL4 η οποία αποδίδει 313 ίππους, 494Nm ροπή και η αυτονομία της αγγίζει τα 433 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Παρκάρει – ξεπαρκάρει μόνο του

Στο νέο Countryman ένα από τα συστήματα που εντυπωσιάζει και θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς που θα το αποκτήσουν είναι η τεχνολογία που διαθέτει αναφορικά με το… παρκάρισμα. Το εν λόγω εντοπίζει εύκολα πιθανές θέσεις στάθμευσης και αυτό το πετυχαίνει επειδή διαθέτει 12 αισθητήρες υπερήχων και τέσσερις κάμερες Surround View. Επίσης έχει τη δυνατότητα να παρκάρει μόνο του σε περιορισμένο χώρο, κάτι που συναντούμε σε πολύ ακριβά αυτοκίνητα.

Το παραπάνω σύστημα είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού Parking Assistant Professional και χάρη σε αυτό, το όχημα μπορεί να ξεπαρκάρει αυτόνομα μέσω κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία Remote Parking.

Advertisement

Μάλιστα εάν δεν υπάρχει επαρκής χώρος στα πλαϊνά του οχήματος του οχήματος, το Countryman χρησιμοποιεί αυτή τη λειτουργία για να βγει μόνο του από τη θέση στάθμευσης, διευκολύνοντας τον οδηγό να επιβιβαστεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σαντορίνη: Το… τερμάτισαν στις τιμές καυσίμων
Δείτε την απίστευτη εξέλιξη των Audi μέσα σε έναν αιώνα!
Το πρώτο Toyota Hilux με υδρογόνο είναι γεγονός