Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Kia Mohave γίνεται πιο προηγμένο

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Kia Mohave γίνεται πιο προηγμένο

ΝΕΑ

To νέο Kia Mohave γίνεται πιο προηγμένο

ΝΕΑ

Η Kia παρουσίασε το ανανεωμένο Mohave στην αγορά της Κορέας, με νέες τεχνολογίες και μεγαλύτερη λίστα εξοπλισμού για όσους θέλουν το premium μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο της Kia έχει γίνει πιο «έξυπνο» με την προσθήκη ενός ημι-αυτόνομου συστήματος οδήγησης, το οποίο λειτουργεί στον αυτοκινητόδρομο.

Εκτός από αυτό, το Mohave διαθέτει επίσης ένα έξυπνο σύστημα πλοήγησης, το σύστημα αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης αλλά και αυτό που βοηθά στην ασφαλή διέλευση από διασταυρώσεις (Junction Crossing) έχοντας περιμετρικό έλεγχο προκειμένου να φρενάρει το όχημα όταν καταγράψει πορεία άλλου αυτοκινήτου με τροχιά σύγκρουσης. Μια νέα οθόνη για το head-up display που έχει αυξηθεί από 8,5 σε 10 ίντσες, είναι επίσης μέρος του πακέτου της ανανέωσης. Μια ακόμα καινοτομία είναι ο έξυπνος έλεγχος στάσης για τον οδηγό. Πρόκειται για ένα σύστημα που προσαρμόζει αυτόματα το κάθισμα του οδηγού, το τιμόνι και τους πλευρικούς καθρέφτες ανάλογα με το ύψος του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Η ασύρματη φόρτιση smartphone είναι στάνταρ σε όλη τη γκάμα και το Mohave είναι τώρα πιο αθόρυβο, με την προσθήκη των παχύτερων μπροστινών παραθύρων. Η ισχύς εξακολουθεί να προέρχεται από τον turbodiesel κινητήρα V6 3.0 λίτρων, ο οποίος πληροί το πρότυπο εκπομπών Euro 6 RDE. Η απόδοση των 260 ίππων και των 560 Nm εξασφαλίζει επάρκεια ισχύος για κάθε «αποστολή», με το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και την τετρακίνηση να συμπληρώνουν τεχνικά την εικόνα του αυτοκινήτου. Το ανανεωμένο Mohave προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, με την τιμολόγηση για την αγορά της Κορέας να ξεκινά από τα 44.525 δολάρια. Καθόλου άσχημα για ένα θηριώδες SUV από την Kia, με χώρους, πολυτέλεια και εξοπλισμό που το καθιστά ιδιαίτερα έξυπνη αγορά στην κατηγορία του.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

 

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ποιο μοντέλο είναι η ναυαρχίδα της Kia στη Νότια Κορέα;

Νέο λογότυπο για την Kia (VIDEO)

Με νέα υβριδικά μοτέρ το ανανεωμένο Kia Ceed

Advertisement