Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο λογότυπο για την Kia (+video)

Ελλάδα 14:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο λογότυπο για την Kia (+video)

ΝΕΑ

Νέο λογότυπο για την Kia (+video)

ΝΕΑ

Η Kia παρουσίασε το νέο της πρόσωπο και μαζί το νέο της λογότυπο/σύνθημα, δηλώνοντας τη μελλοντική μεταμόρφωση της.

Advertisement
Advertisement

Το νέο λογότυπο διαθέτει «συμμετρία», «ρυθμό» ενώ το νέο της σλόγκαν είναι: «Κίνηση που εμπνέει».

Η Kia αποκάλυψε το νέο εταιρικό λογότυπο και το σλόγκαν της παγκόσμιας στρατηγικής της που σηματοδοτούν τον τολμηρό μετασχηματισμό της αυτοκινητοβιομηχανίας και τον ολοκαίνουργιο σκοπό της μάρκας.

Η εισαγωγή του νέου λογότυπου αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες της Kia να αποκτήσει ηγετική θέση στη μελλοντική βιομηχανία κινητικότητας. Το λογότυπο είναι ένα σύμβολο του νέου εμπορικού σκοπού της Kia και των αξιών που υπόσχεται να προσφέρει στους πελάτες μέσω μελλοντικών προϊόντων και υπηρεσιών και των εμπειριών που επιτρέπουν. Το νέο λογότυπο μοιάζει με χειρόγραφη υπογραφή. Η ρυθμική, συνεχόμενη γραμμή του αποδίδει τη δέσμευση της Kia να φέρνει στιγμές έμπνευσης, ενώ η συμμετρία του δείχνει εμπιστοσύνη και η ανοδική του πορεία ενσωματώνει  τις αυξανόμενες φιλοδοξίες της Kia.

Advertisement
Advertisement

«Το νέο λογότυπο της Kia αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να γίνει εικονίδιο αλλαγής και καινοτομίας», δήλωσε ο Ho Sung Song, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia και πρόσθεσε: «Η αυτοκινητοβιομηχανία βιώνει μια περίοδο ταχείας μεταμόρφωσης και η Kia διαμορφώνει και προσαρμόζεται προληπτικά σε αυτές τις αλλαγές. Το νέο μας λογότυπο αντιπροσωπεύει την επιθυμία μας να εμπνεύσουμε τους πελάτες καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες κινητικότητάς τους και οι εργαζόμενοί μας να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία».

Advertisement

Το νέο λογότυπο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρωτοποριακής επίδειξης πυροτεχνημάτων στον ουρανό πάνω από την πόλη Ίντσεον στην Κορέα. Στην εκδήλωση 303 drones εκτόξευσαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα σε μια συγχρονισμένη καλλιτεχνική κίνηση, γιορτάζοντας τη νέα αρχή της Kia. Αυτό ήταν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για «Τα περισσότερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) που πυροδοτούν ταυτόχρονα πυροτεχνήματα».

Advertisement

Νέα στρατηγική

Εκτός από το ολοκαίνουργιο λογότυπο, η Kia αποκάλυψε το νέο σλόγκαν της παγκόσμιας μάρκας, «Κίνηση που εμπνέει». Λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα στρατηγική επωνυμίας της Kia, συμπεριλαμβανομένου του σκοπού και της φιλοσοφίας της μάρκας, καθώς και της εφαρμογής στη μελλοντική σειρά προϊόντων της Kia, θα κοινοποιηθούν μέσω της ψηφιακής εκδήλωσης «New Kia Brand Showcase».

Η κυκλοφορία του νέου λογότυπου ακολουθεί την ανακοίνωση της μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής στρατηγικής της Kia «Plan S» το 2020. Σύμφωνα με το Plan S, η Kia, μεταξύ άλλων στόχων, έχει τη φιλοδοξία να λάβει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων. Αυτό επικεντρώνεται στη διάδοση των ηλεκτρικών οχημάτων και στην εισαγωγή ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών κινητικότητας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τα γούστα των ατόμων και των τοπικών αγορών.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Kia e-Niro: Με κορυφαία ηλεκτρική αυτονομία

Δοκιμή: Kia e-Niro 204ps (Long Range)

Αφιέρωμα After Sales – Kia