Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το νέο ηλεκτρικό Toyota δεν πάει πάνω από 25 χλμ./ώρα

Ελλάδα 6:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο ηλεκτρικό Toyota δεν πάει πάνω από 25 χλμ./ώρα

Mobility

Το νέο ηλεκτρικό Toyota δεν πάει πάνω από 25 χλμ./ώρα

Mobility

Προφανώς γιατί δεν χρειάζεται μια και μιλάμε για ένα ηλεκτρικό ρυμουλκό, που προορίζεται για χρήση σε αεροδρόμια και με αυτό η Toyota δίνει την εναλλακτική στα αντίστοιχα που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτροκίνηση θα παρεισφρήσει μεταμορφώνοντας κάθε μορφή μεταφοράς, όπως είναι αυτή των αποσκευών στα αεροδρόμια.

Η Toyota εκτός από το mainstream μέρος της αυτοκίνησης, ασχολείται και με την παραγωγή διαφόρων προϊόντων, όπως περονοφόρα ανυψωτικά, οχήματα βαρέως τύπου και βοηθητικά αυτοκινούμενα. Λίγους μήνες πριν, με τη συνεργασία του Υπουργείου μεταφορών της Ιαπωνίας, βρέθηκαν 21 αεροδρόμια για πτήσεις εσωτερικού που θα απορροφήσουν πολλά από τα οχήματα αυτά που βοηθούν στο μηδενισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Η εταιρεία λέει ότι το νέο ρυμουλκό, θα έχει την ίδια απόδοση με το αντίστοιχο που χρησιμοποιεί φυσικό αέριο, παρέχοντας την ίδια δύναμη ρυμούλκησης και την ίδια ταχύτητα.

Advertisement
Advertisement

Το ρυμουλκό έχει τελική ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρα, με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 600 amp/h. Η Toyota διασφάλισε επίσης ότι το νέο αυτό ρυμουλκό έχει την ίδια ακτίνα κύκλου στροφής και ανοιχτό οπτικό πεδίο. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί, δεν προκύπτει κάποια πληροφορία για την αυτονομία του οχήματος, η οποία προφανώς θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το βάρος που θα ρυμουλκεί. Ο βασικός του εξοπλισμός περιλαμβάνει έναν προβολέα LED και μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, με περιοριστή μέγιστης ταχύτητας και συναγερμό υπέρβασης ταχύτητας. Η διάθεση του νέου αυτού ρυμουλκού, ξεκίνησε μόλις και αναμένεται να αποτελέσει την αρχή για μια σειρά από ηλεκτρικά οχήματα που θα δίνουν λύσεις σε πολλές χρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι τα ηλεκτρικά η ιδανική λύση; Η Toyota συμφωνεί;
Τεράστια επένδυση για μπαταρίες από την Toyota
Νέο Toyota HiLux GR Sport

 

Advertisement

 

 

Advertisement