Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Fisker Pear έχει αρκετό ζουμί (+video)

Ελλάδα 5:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Fisker Pear έχει αρκετό ζουμί (+video)

ΝΕΑ

Το νέο Fisker Pear έχει αρκετό ζουμί (+video)

ΝΕΑ

Είναι το πιο επίκαιρο και το ενδιαφέρον μοντέλο της φίρμας, για περισσότερους από έναν λόγους…

Advertisement
Advertisement

Η Fisker διανύει μια περίοδο επερχόμενων ανακοινώσεων μοντέλων, με το Pear να είναι το πιο προσιτό και πιθανότατα το πιο σημαντικό της γκάμας.

Το ηλεκτρικό συμπαγές crossover θα φτάσει στα μέσα του 2025., με τιμή εκκίνησης 29.900 δολάρια.

Επιπλέον, θα δίνει στους υποψήφιους πελάτες την επιλογή,  πισω κίνησης RWD η τετρακίνησης AWD, μια έκδοση Extreme με εστίαση στις επιδόσεις και πολλά όμορφα χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Γνωρίζουμε ήδη το στυλ του Fisker Pear το οποίο τονίζεται περαιτέρω σε ένα νέο σετ επίσημων φωτογραφιών. Με μήκος 4.550 mm, είναι 200 ​​mm, πιο κοντό από το Tesla Model Y, φαίνεται αρκετά μοντέρνο με το συμπαγές σώμα, τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου (20 ίντσες στάνταρ ή 22 ίντσες προαιρετικά), τους διαχωρισμένους προβολείς, ηλιακά πάνελ τοποθετημένα στην οροφή και πίσω φώτα LED, που περιβάλλουν το πίσω τζάμι.

Αν και το εικονιζόμενο αυτοκίνητο δεν είναι ένα έτοιμο για παραγωγή, η Fisker ισχυρίζεται ότι θα μοιάζει πολύ, με πιθανή εξαίρεση τις κάμερες που αντικαθιστούν τους καθρέπτες. Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια, που ακόμα εξετάζεται.

Advertisement

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι το πορτμπαγκάζ “Houdini” με την πόρτα του χώρου αποσκευών να εξαφανίζεται μέσα στον πίσω προφυλακτήρα (παρόμοιο με το διαχωριστικό στο pickup Alaska) επιτρέποντας την ευκολότερη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών.

Advertisement

Το Pear βασίζεται σε ένα ατσάλινο πλαίσιο και διαθέτει 35% λιγότερα εξαρτήματα, σε σύγκριση με ένα συμβατικό EV του μεγέθους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εκρηκτική αύξηση των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mini Countryman
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mini Cooper EV

Advertisement