ΝΕΑ

Το MG Cyberster θα έρθει στην Ελλάδα και (ίσως) σε τιμή πρόκληση

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το MG Cyberster θα έρθει στην Ελλάδα και (ίσως) σε τιμή πρόκληση

ΝΕΑ

Το MG Cyberster θα έρθει στην Ελλάδα και (ίσως) σε τιμή πρόκληση

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό διθέσιο μοντέλο της MG θα έχει πάνω από 500 άλογα, ενώ αν έρθει στην τιμή που φημολογείται τότε σίγουρα θα προκαλέσει αναστάτωση!

Advertisement
Advertisement

Στην MOBILITY στο Golden Hall (μέχρι Σάββαρο 23.9) παρουσιάζεται επίσημα στους Ελληνες η MG. Μία μάρκα που ξεκίνησε το 1924 από την Μεγάλη Βρετανία, διέπρεψε, πέρασε από χίλια δύο κύματα, έκλεισε και τελικά βρέθηκε ο κινεζικός όμιλος SAIC να την ζωντανεύει και πάλι.

Η κίνηση αυτή αποδείχτηκε κίνηση ματ καθώς ήδη η MG δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης και κερδίζει συνεχώς σημαντικά μερίδια αγοράς. Προς το παρόν τα μοντέλα της είναι συντηρητικά και αφορά σε κατηγορίες SUV, hatchback και SW, ενώ οι κινητήρες είναι είτε βενζίνης είτε ρεύματος.

Πολύ σύντομα και εντός του 2024 η MG αναμένεται να ρίξει στην αγορά ένα εντυπωσιακό σπορ διθέσιο cabrio μοντέλο το οποίο έχει εμφανίσει ως πρωτότυπο. Ο λόγος για το Cyberster που είδαμε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ ταχύτητας στο Goodwood και έκλεψε την παράσταση με τις σχεδιαστικές του γραμμές.

Advertisement
Advertisement

Πολλά άλογα, χαμηλή τιμή…

Το εκκεντρικό μοντέλο είναι αμιγώς ηλεκτρικό με ισχύς 536 άλογα, ροπή 725 Nm και επιδόσεις φωτιά όπως το 0-100 το οποίο θα κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 3 δευτερόλεπτα. Εκτός από την σχεδίαση το ρόλο θα παίξει και η τιμή που φημολογείται πως θα είναι αρκετά προσιτή.

Ήδη έχουν γραφτεί πολλά άρθρα στο εξωτερικό, που κάνουν λόγο για 30.000 – 35.000 ευρώ, ποσό που αν επιβεβαιωθεί τότε θα βάλει την μάρκα δυναμικά σε μία ακόμα κατηγορία. Ωστόσο η τιμή αυτή ίσως αφορά και σε μία μικρότερη έκδοση.

Advertisement

Το σίγουρο είναι πως θα το δούμε και στην Ελλάδα το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto θα κάνει την εμφάνισή του πριν το καλοκαίρι του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Dacia κάνει την κίνηση ματ στους Κινέζους
Χτύπησε ξανά η σπείρα με τα ζαντολάστιχα
Mobility 2023: To Kia EV9 κλέβει την παράσταση

Advertisement