Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μελλοντικό «πολυεργαλείο» της Toyota

Ελλάδα 21:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μελλοντικό «πολυεργαλείο» της Toyota

ΝΕΑ

Το μελλοντικό «πολυεργαλείο» της Toyota

ΝΕΑ

Είναι σίγουρα χαριτωμένο και παρά το γεγονός ότι δεν η Toyota δεν έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις της, ίσως το Rangga να μας απασχολήσει θετικά στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota Rangga Concept έκανε το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Gaikindo Indonesia, ως μια ιδέα για ένα πολυλειτουργικό επαγγελματικό όχημα, που οι αγοραστές θα μπορούσαν να εξοπλίσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Η αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει τα Rangga Concept Mobile Cafe, Rangga Concept Ambulance, Rangga Concept EV Mobile Service και Rangga Concept Pace Car, για να δείξει τις δυνατότητες του τι θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι με αυτήν την πλατφόρμα.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota δεν έδωσε στη δημοσιότητα τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το Rangga Concept. Επίσης, δεν περιέγραψε τις φυσικές διαστάσεις του οχήματος. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, αυτό φαίνεται να είναι ένα αρκετά συμπαγές μοντέλο.

Όλες οι κατασκευές έχουν αμάξωμα με μία καμπίνα, ενώ η Toyota θέλησε ν βάλει για τα καλά τους πελάτες της στο διαδραστικό παιχνίδι. Ο δημιουργός του νικητηρίου σχεδίου λαμβάνει το ισοδύναμο των 6.500 δολαρίων (100 εκατομμύρια ρουπίες Ινδονησίας).

Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Toyota, το όνομα Rangga εμπνέεται από τη λέξη “Ronggo”, στη γλώσσα της Ιάβας, η οποία παραπέμπει σε ήρωα και φέρει τις έννοιες του να είσαι δυνατός και σκληρός.

Advertisement

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το Rangga διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η Toyota φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα pickup με βάση την Corolla.

Δεν έχει ακόμη το πράσινο φως για παραγωγή και δεν θα έφτανε μέχρι το 2027, εάν τα στελέχη του ιαπωνικού κολοσσού, ανάψουν το πράσινοι φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το καινούργιο Toyota GR86
Η εικονική πραγματικότητα του νέου Toyota Land Cruiser (+video)
Τι κάνει η Toyota GR Corolla Sport στον τάρανδο; (+video)

Advertisement