Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εικονική πραγματικότητα του νέου Toyota Land Cruiser (+video)

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εικονική πραγματικότητα του νέου Toyota Land Cruiser (+video)

ΝΕΑ

Η εικονική πραγματικότητα του νέου Toyota Land Cruiser (+video)

ΝΕΑ

Πως ένας μετρ της ψηφιακής επεξεργασίας, μπορεί να πειραματιστεί με ένα τόσο εμβληματικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Κάποιοι θα αποκαλούν το νέο μοντέλο Toyota Land Cruiser 250 ( Ιαπωνία ), ενώ άλλοι ως Land Cruiser Prado (σε ορισμένα μέρη στην Ευρώπη ή την Αυστραλία), αλλά η Αμερική θα το αναφέρει απλώς ως Land Cruiser του 2024.

Έτσι, μετά από μια παύση τριών ετών, το θρυλικό μοντέλο επιστρέφει και οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζονται για τις αρχές του 2024.

Η ανταπόκριση στην έλευση της νέας γενιάς του ιαπωνικού SUV, καταδεικνύει ότι όλοι ενθουσιάστηκαν από την παγκόσμια εισαγωγή. Και αυτό θα μπορούσε να ισχύει επίσης για τη… φανταστική σφαίρα των δημιουργών περιεχομένου ψηφιακού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, μια καλή περίπτωση θα γίνει από αυτόν τον εικονικό καλλιτέχνη, γνωστό ως Theottle, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος έχει καταφύγει στον «τεμαχισμό» και το… κόψιμο σε κύβους CGI του Land Cruiser 2024, για να το κάνουν αντάξιο των μικρότερων, τρίθυρων προγόνων του.

Και στη διαδικασία, έδωσε επίσης εικονική πρόσβαση στην Toyota, για να ενταχθεί στην κερδοφόρα επιχείρηση των ανοιχτών SUV εκτός δρόμου.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, στην πιο πρόσφατη δημιουργία βίντεο πίσω από τα παρασκήνια, ο… κύριος των pixel χρησιμοποίησε το dual-tone Toyota Land Cruiser First Edition 2024 και ένα τρίθυρο πρότυπο Jeep Wrangler για να φανταστεί την υποθετική εμφάνιση του στυλ αμαξώματος με τρεις πόρτες. Ακόμα καλύτερα, δεν είναι απλώς ένα πιο συμπαγές Land Cruiser, καθώς ο ειδικός της CGI εργάστηκε σκληρά για να ενσωματώσει το στυλ SUV ανοιχτής οροφής που αγαπούσαν τόσοι πολλοί στο Jeep Wrangler και στο Ford Bronco.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota ετοιμάζει και άλλο Land Cruiser και ένα… σκούτερ!
Η Inkas δημιούργησε το απόλυτο Toyota Land Cruiser 70
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες φτιάχνουν μόνο… αυτοκίνητα;

Advertisement