Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Mazda2 ανανεώθηκε για το 2023

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Mazda2 ανανεώθηκε για το 2023

ΝΕΑ

Το Mazda2 ανανεώθηκε για το 2023

ΝΕΑ

Με σπορ διάθεση, κομψή εμφάνιση και δύο νέες ειδικές εκδόσεις Homura και Hamura Aka.

Advertisement
Advertisement

Έγκαιρα για τα 20 χρόνια από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του Mazda2, η ιαπωνική εταιρεία ανανέωσε το μικρό της μοντέλο.

Το Mazda2 2023 προσφέρεται με φρέσκα και νεανικά στοιχεία εξωτερικού σχεδιασμού, αναβαθμισμένη εσωτερική επένδυση, δύο νέα χρώματα καθώς και δύο νέες ειδικές εκδόσεις.

Το Mazda2 2023 λοιπόν διαθέτει νέα διακοσμητικά στο ταμπλό και στις απολήξεις του εξαερισμού, νέες επενδύσεις θυρών, ανανεωμένη ταπετσαρία και πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Center Line προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού για τις συνήθεις απαιτήσεις της αστικής μετακίνησης, όπως φωτιστικά σώματα LED με σύστημα πλύσης προβολέων, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, Cruise Control, A/C, χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth, DAB ραδιόφωνο, 6 ηχεία και κεντρική οθόνη 8,0’’. Διαθέτει επίσης το σύστημα Mazda Connect που πλέον υποστηρίζει Android Auto και ασύρματο Apple CarPlay.

Η επόμενη έκδοση Exclusive Line, επιπλέον, εμπλουτίζεται με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, περισσότερα συστήματα ασφαλείας, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρα βροχής και φώτων, θερμαινόμενο τιμόνι, καθρέφτη με αυτόματη μείωση της έντασης του φωτός και άλλα στοιχεία εξοπλισμού.

Advertisement

Δύο νέες εκδόσεις προστίθενται στην γκάμα του Mazda2 2023, η Homura και η Homura Aka. Ξεχωρίζουν για τον σπορ χαρακτήρα τους, αφού προσφέρονται με μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, μαύρη εσωτερική επένδυση με κόκκινες ραφές, μαύρα καλύμματα καθρεφτών, μαύρη κεραία shark fin, μάσκα με κόκκινες λεπτομέρειες και άλλα χαρακτηριστικά.

Τα επίπεδα εξοπλισμού συμπληρώνουν τα 2 πακέτα που προσφέρονται κατ’ επιλογήν, το πακέτο άνεσης (Convenience Pack) και το πακέτο υποβοήθησης του οδηγού (Driver Assistance Pack).

Advertisement

Με τα δύο νέα χρώματα, τα Aero Grey και Air Steam Blue, οι χρωματικές επιλογές αυξάνονται στις έντεκα.

Από κει και πέρα το ανανεωμένο Mazda2 έχει αναβαθμίσεις τόσο στην ανάρτησή του όσο και στο σύστημα G-Vectoring Control Plus (GVC Plus), καλύτερη ηχομόνωση καμπίνας και καλύτερο σχεδιασμό εμπρός καθισμάτων.

Advertisement

Διαθέσιμοι κινητήρες

Η γκάμα κινητήρων του Mazda2 2023 περιλαμβάνει επιλογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Αναλυτικά:

  • Skyactiv G 75 PS 6MT
  • e-Skyactiv G 90 PS 6MT με σύστημα Mild Hybrid
  • Skyactiv G90 PS 6AT
  • e-Skyactiv G 115 PS 6MT με σύστημα Mild Hybrid

Οι εκδόσεις e-Skyactiv G90 και e-Skyactiv G115 με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι εφοδιασμένες με το σύστημα Mazda Mild Hybrid και για το λόγο αυτό κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο και δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας.

Το Mazda2 2023 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, προσφέρεται με 6 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και οι τιμές του ξεκινούν από τις 16.511 ευρώ.

Τον αναλυτικό τιμοκατάλογο μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ και τα επίπεδα εξοπλισμού ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mazda MX-5 Homura 2.0
To Mazda CX-60 αναγνωρίζει τον οδηγό του (+video)
Θα επανέλθει το νέο Mazda RX-8 με Wankel;