Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το κοινό θα αποφασίσει για την Alfa Romeo Tonale Quadrifoglio

Ελλάδα 0:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το κοινό θα αποφασίσει για την Alfa Romeo Tonale Quadrifoglio

ΝΕΑ

Το κοινό θα αποφασίσει για την Alfa Romeo Tonale Quadrifoglio

ΝΕΑ

Το ενδιαφέρον των πελατών θα είναι ο βασικός παράγοντας για το αν μια «καυτή» έκδοση Quadrifoglio, της Alfa Romeo Tonale, θα φτάσει στις εκθέσεις της Ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Οι εκδόσεις Quadrifoglio των μοντέλων της Alfa Romeo θα αλλάξουν σε αμιγώς ηλεκτρικές, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Jean-Philippe Imparato.

Από το πλαίσιο αυτό μπορεί να εξαιρεθεί το νέο μοντέλο της μάρκας, η Tonale, που έχει ακόμα περιθώριο να προσφέρει ανταγωνιστικές εκδόσεις σε υπάρχουσες δυναμικές εκδόσεις ανταγωνιστικών SUV μοντέλων. Μια τέτοια είναι και η πιο δυνατή έκδοση του Audi Q3 με τους 270 ίππους, η οποία θα μπορούσε να έχει ανταγωνισμό από μια αντίστοιχη της Tonale, που σύμφωνα με τον επικεφαλής της μάρκας, έχει πλαίσιο ικανό για περισσότερους από 300 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Ενώ μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει μια τέτοια δυναμική έκδοση στα πλάνα της εταιρείας, ο Imparato είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως «αν έχουμε τη σχετική ανταπόκριση από το κοινό, τότε θα δουλέψουμε πάνω σε μια τέτοια πιθανή έκδοση» ξεκαθαρίζοντας πάντως πως κάτι τέτοιο προς το παρόν «δεν αποτελεί προτεραιότητα». Ο Imparato άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αμιγώς ηλεκτρική Quadrifoglio, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της Alfa Romeo να χρησιμοποιήσει τις Medium και Large εκδόσεις της πλατφόρμας STLA που θα δίνουν το περιθώριο για μεγάλα πακέτα μπαταρίας και ανάλογα υψηλές αποδόσεις ισχύος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Euro NCAP: Πεντάστερη η Alfa Romeo Tonale (+video)
Alfa Romeo Stelvio με Bodykit της SD Carbon (+video)
H Stellantis επενδύει στον εξηλεκτρισμό και την αυτόνομη οδήγηση