Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo Stelvio με Bodykit της SD Carbon (+video)

Ελλάδα 6:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo Stelvio με Bodykit της SD Carbon (+video)

ΝΕΑ

Alfa Romeo Stelvio με Bodykit της SD Carbon (+video)

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Stelvio είναι ένα από τα πιο σπορ SUV, είτε μιλάμε για το βασικό μοντέλο είτε για το Quadrifoglio που εστιάζει στις επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Για τους ιδιοκτήτες της Stelvio που είναι λάτρεις της έντονης εμφάνισης, η SD Carbon, προσφέρει ένα φαρδύ bodykit για το ιταλικό SUV.

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε αρχικά το 2016 και περιμένει ένα λίφτινγκ, η Stelvio, δεν έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο του aftermarket. Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι βελτιωτές συνήθως επικεντρώνονται σε πιο δημοφιλείς αντιπάλους στην κατηγορία των SUV, όπως το Audi Q5 , η BMW X3 και η Mercedes-Benz GLC. Ωστόσο, το bodykit από την SD Carbon, αλλάζει δραματικά την εμφάνιση της Stelvio.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό η Αγγλική εταιρία έχει προσθέσει μόνο κάποια κομμάτια από ανθρακονήματα στο ταμπλό και τις πόρτες.

Όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό στο αμάξωμα της Stelvio  είναι τα «φτερά» εμπρός και πίσω από FRP. Tο πολύ αυξημένο πλάτος επιβάλει την χρήση αποστατών για να ευθυγραμμιστούν οι τροχοί με το body kit τα πρόσθετα των φτερών. Όμως, ένα σετ ζάντες aftermarket με φαρδύτερα ελαστικά είναι πιο ταιριαστά.

Advertisement

Εκτός από τα φτερά, υπάρχει μια προέκταση για τον μπροστινό προφυλακτήρα με εμφανή διαχύτη από ανθρακονήματα, ενώ το καπό με εισαγωγή αέρα από FRP ή ανθρακονήματα προσθέτει περισσότερη επιθετικότητα.

Advertisement

Την εικόνα συμπληρώνουν οι: πλαϊνές ποδιές, η αεροτομή ducktail και η μεγαλύτερη αεροτομή οροφής, μαζί με διαχύτη από ανθρακονήματα. Το τελευταίο φαίνεται άδειο με τις στοκ διπλές απολήξεις της εξάτμισης, επομένως οι ιδιοκτήτες πιθανότατα να τις αναβαθμίσουν με τετραπλά τελικά.

Όλα αυτά τα παραπάνω σίγουρα θα περιορίσουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες της Stelvio, αλλά το SUV ήταν ήδη μια πρόταση που εστιάζει στο δρόμο και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν θα το χρησιμοποιούσαν ούτως ή άλλως εκτός δρόμου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Alfa Romeo ετοιμάζει και πιο μεγάλο SUV από τη Stelvio
Alfa Romeo Giulia και Stelvio «Estrema»: Για την οδηγική απόλαυση
Νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio GT Junior