Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ασταμάτητο το Jeep Wranger Rubicon 392(video)

Ελλάδα 0:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ασταμάτητο το Jeep Wranger Rubicon 392(video)

ΝΕΑ

Ασταμάτητο το Jeep Wranger Rubicon 392(video)

ΝΕΑ

Μπορεί ένα όχημα να συνδυάσει ισχυρές επιδόσεις στην άσφαλτο και αδάμαστη συμπεριφορά σε αμμόλοφους και κακοτράχαλα εδάφη; Το Jeep Wrangler Rubicon 392 έχει την απάντηση.

Advertisement
Advertisement

Go anywhere, Do anything”, αυτή είναι η λογική που ενσαρκώνει από το 1987 το Jeep Wrangler, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, με τη συγκεκριμένη ονομασία, στους λάτρεις της περιπέτειας.

Με το πέρασμα των χρόνων, ο μύθος του μοντέλου γιγαντώθηκε. Το Jeep Wrangler γνώρισε μεγάλη απήχηση σε κάθε ασυμβίβαστη ψυχή, εξελισσόμενο σε έναν πιστό σύντροφο σε κάθε είδους εξόρμηση. Είτε στις ακρογιαλιές, είτε στο βουνό, είτε σε αμμόλοφους. Πραγματικά παντού.

Η Jeep παρουσίασε το Wrangler Rubicon 392 σηματοδοτώντας την επιστροφή του V8 μοτέρ σε μοντέλο Wrangler μετά από 40 ολόκληρα χρόνια. Όταν ακόμα διατίθετο στην αγορά ως Jeep CJ (Civilian Jeeps).

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, το νέο Wrangler Rubicon 392 τροφοδοτείται από έναν HEMI V8 των 6,4 λίτρων ο οποίος παράγει 470 ίππους και συνδυάζεται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με paddles. Το 0-100 χλμ./ώρα «έρχεται» σε 4,5 sec, ενώ για τη διάνυση μιας απόστασης 400 μέτρων απαιτούνται μόλις 13 sec.

Οι επιδόσεις σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, όμως, όπως είναι ευλογοφανές θα συνιστούν το μοναδικό ατού του μοντέλου. Ως γνήσιο και εμβληματικό offroad δεν συναντά καμιά δυσκολία περιήγησης σε κάθε είδους έδαφος.

Advertisement

Για αυτό φροντίζουν τα ελαστικά των 33 ιντσών σε τροχούς των 17’’, η πιο ψηλή, κατά 2 ίντσες, ανάρτηση της Fox και η ικανότητά του να διανύει υδάτινο κώλυμα 82,5 εκατοστών, παρά την επιβλητική εισαγωγή αέρα στο καπό.

Advertisement

Για το τελευταίο φροντίζει το σύστημα Hydro-Guide το οποίο αποτρέπει την είσοδο του νερού στο μοτέρ, ενώ δεν ανακύπτει πρόβλημα και στην περίπτωση που αυτό καλυφτεί από λάσπη.

Επιπλέον όπλα στη φαρέτρα του αποτελούν, μεταξύ άλλων, το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης (Select-Track 4WD) με τέσσερις επιλέξιμες λειτουργίες (4WD Auto, 4WD High, Neutral και 4WD Low), οι ενισχυμένοι άξονες Dana 44 εμπρός και πίσω και η λειτουργία αποσύνδεσης της μπροστινής αντιστρεπτικής ράβδου.

H Jeep μας καθιστά μάρτυρες των σπουδαίων δυνατοτήτων του μοντέλου, μέσω ενός εντυπωσιακού ολιγόλεπτου βίντεο:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Ερντογάν θα εξάγει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας και στην Ευρώπη
Οι Ρώσοι παρουσιάζουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 6.000 ευρώ
Λιπαντικά: Kάνεις αλλαγή κάθε 20 ή 30.000 χλμ.;